Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat pentru Covid-19. Au intrat în izolare

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat pentru Covid-19. Au intrat în izolare

legea privind carantina

Liderii PSD, Marcel Ciolacu  și Paul Stănescu și-au făcut testul pentru coronavirus și au intrat în izolare. Au fost nevoit să facă acest lucru după o vizită la Sălaj unde s-au întâlnit cu lideri social-democrați pentru încheierea campaniei electorale, aceștia fiind confirmați cu Covid-19, informează G4media.

Marcel Ciolacu a intrat în izolare

Liderii social-democraților, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat pentru Covid-19 și au intrat în izolare după o vizită la Sălaj de acum cinci zile , pentru a finaliza campania electorală dinainte de alegerile locale. Acolo s-au întâlnit cu mai mulți lideri PSD care s-au infectat cu SARS-COV-2,informează G4media. 

”Am facut testul acum si merg in izolare. Sunt cinci zile de la Sălaj”, a confirmat Marcel Ciolacu pentru G4Media.ro

Mai mulți lideri PSD s-au infectat cu Covid-19

Sâmbătă, înaintea alegerilor locale, Tiberiu Marc – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost confirmat cu COVID-19, iar imediat după alegerile de duminică, mai mulţi lideri ai social-democraţilor din judeţ au fost depistaţi cu noul coronavirus.  Asta în contextul în care întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului. Toți cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

Sergiu Panie a fost confirmat şi el cu COVID-19 luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău. În spital a ajuns şi Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Fostul prefect al Sălajului a fost confirmat marţi cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament.

“Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj. Un alt membru marcant al social-democraţilor din judeţ a fost infectat cu coronavirus. Este vorba de Ioan Miclea, actualul director al Citadin Zalău, care a fost confirmat tot în cursul zilei de marţi.

Momentan, toți cei confirmați sunt într-o stare foarte bună. La întâlnirea de sâmbătă la Sălaj a participat și Vasile Dâncu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: