Redactia.ro
Home » Monden » Marcel Pavel, declarație surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie. Ce se întâmplă între el și soția sa

Marcel Pavel, declarație surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie. Ce se întâmplă între el și soția sa

Cine e și cum arată soția lui Marcel Pavel

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani, dar soția artistului, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova, apare rar în atenția publicului.

Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, unde a spus că are în plan o vacanță cu familia cu ocazia aniversării căsniciei.

Marcel Pavel e mândru de soția sa

„Nu ne-am gândit să punctăm într-un fel, dar bine că ne-ai adus tu aminte. Oricum, vom pleca în concediu. Am evitat să plecăm în străinătate, adică peste graniță, pentru că mi-a fost teamă cu transportul ăsta aerian, probleme, întârzieri, să nu stea copilul pe acolo. Așadar, vom merge la Comornic, la o pensiune, să ne simțim bine acolo vreo 10 zile, apoi mergem la Câmpulung Muscel, la locul copilăriei mele”, a declarat cântărețul la „Xtra Night Show”.

Despre căsnicia lor de fix 30 de ani, Marcel Pavel a spus care e secretul unei relații așa longevive.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile. Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori. Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…”, a explicat artistul, a mărturisit cântărețul în urmă cu puțin timp, potrivit ego.ro.

Cum funcționează, de fapt, căsnicia lui Marcel Pavel

Solistul a dezvăluit recent și cum funcționează acum relația lor de cuplu. „Din punct de vedere al căsniciei noastre, nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut”, a adăugat el.

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva au împreună trei copii, doi băieți, Sasha și Richard, și o fată, Ioana Yuvenalia. Spune despre aceștia că sunt fericirea lor. „Fericirea noastră sunt copii și fetița noastră, care a apărut acum 9 ani. Este o minune, o bucurie imensă să-ți vezi copii alături de tine. Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere. Căsnicia se bazează pe aceste lucruri”, a încheiat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: