Redactia.ro
Home » Monden » Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață. Mesajul emoționant al cântărețului

Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață. Mesajul emoționant al cântărețului

Marcel Pavel este îndoliat după ce mama sa s-a stins din viață astăzi. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de facebook. I-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, iar fanii au reacționat și i-au transmis mesaje de „condoleanțe”.

Marcel Pavel este în doliu

Marcel Pavel a fost enorm de atașat de mama sa de-alungul vieții. Acesta a anunțat trecerea în neființa pe una dintre rețelele sale de socializare. Mesajul a strâns zeci de mii de aprecieri și mesaje și i-a impresionat profund pe fanii acestuia.

Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!💔💔💔💔💔💔💔💔🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💔💔💔💔💔„, a fost mesajul lui Marcel Pavel.

Cutremuratoare veste!!! Condoleante si putere sa treceti peste perioada neagra!!Ne pare nespus de rau!!!”, „Condoleante!Trebuie sa ne obisnuim cu ideea de la o varsta, toti ne vom duce pe rand, mai devreme sau mai tarziu, cum vrea Domnul!Nu exista nemuritori!Dar ei, parintii nostri, vor exista mereu in inimile noastre, asa cum noi vom exista in inimile copiilor nostri!”, au fost o mică parte dintre mesajele primite din partea internauților.

Ce mesaj au avut Fuego și Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Marcel Pavel

Prietenii îi sunt alături artistului în această perioadă greu încercată. O parte din ei i-au transmis mesaje de regret și în mediul virtual.

Marcel, dragule, condoleanțe! Știu cum e sa-ți pierzi un părinte și sa simți ca ceva se rupe din tine! Îți sunt cu sufletul aproape! De sus, sigur va veghea la fericirea voastră! 😔😢„, a scris Fuego, pe numele lui Paul Surugiu.

Imi pare foarte rău că ne dai această veste…Niciodată nu suntem pregătiți pentru asemenea momente și tot sperăm că nouă nu ni se întâmplă. Putere și Condoleanțe❗️„, a fost mesajul Marianei Ionescu Căpitănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: