Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, îndrăgostită lulea, la doi ani de la moartea soțului. Ce melodie a putut să scrie pentru iubitul milionar

Marcela Fota, îndrăgostită lulea, la doi ani de la moartea soțului. Ce melodie a putut să scrie pentru iubitul milionar

marcela fota

A răsărit soarele și pe strada Marcelei Fota. Artista de muzică populară iubește din nou, la doi ani de la moartea soțului, și nu se teme de ce are de spus gura lumii. Ea a compus și lansat o nouă melodie pe care i-a dedicat-o celui care îi aduce zâmbetul pe chip.

Marcela Fota i-a dedicat o melodie iubitului tinerel

Marcela Fota formează un cuplu alături de un bărbat cu 23 de ani mai mic decât ea, însă diferența de vârstă nu contează atunci când iubirea este mare! Artista a compus un cântec de dragoste pe care l-a dedicat iubitului, iar din versuri reiese clar că Marcela este mai îndrăgostită ca oricând. Solista de muzică populară pare să fi lăsat în urmă durerea cauzată de decesul fostului soț, care a murit în urmă cu doi ani din cauza unui infarct.

„Mi-ai adus în viață fericirea / Și mi-ai pus în inimă iubirea / Mi-ai adus din nou zâmbet pe față / Și cea mai mare poftă de viață / Bate inima în mine și e fericită lângă tine / Tu îmi faci dulci nopțile și frumoase zilele / Cu tine vreau să-mi împart viața / Iubirea vieții mele, tu ești tot ce inima îmi cere”, sunt o parte dintre versurile melodiei Marcelei Fota.

Soțul Marcelei Fota a murit în urmă cu doi ani din cauza unui infarct. Marcela a fost devastată de durere la momentul respectiv, însă acum, privind în urmă consideră că decesul bărbatului iubit a reprezentat o lecție de viață. Așadar, artista a decis să se bucure de ce are să-i ofere lumea asta mai frumos, fără să se mai consume atât de mult cu aspectele neînsemnate.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, declara Marcela Fota, într-o discuție avută cu Mirela Vaida.

Iubitul Marcelei este milionar

Decizia Marcelei de a avea o nouă relație la scurt timp după decesul soțului a fost atacată de către colegii săi de breaslă, însă solista nu dorește să se lase afectată de criticile pe care le primește. În definitiv, fiecare are dreptul să trăiască după bunul plac!

Conform Fanatik, iubitul Marcelei Fota are doar 23 de ani, însă are deja conturile bancare pline. El ar fi preluat o afacere de familie. Firma manageriată de el s-a impus în domeniul construcțiilor din Dolj și este un nume de referință pe piața din România, având o cifră de afaceri de 82 de milioane de lei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini