Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, surprinsă de iubitul tinerel cu un gest tandru. Cum și-a exprimat afaceristul dragostea pentru interpretă

Marcela Fota, surprinsă de iubitul tinerel cu un gest tandru. Cum și-a exprimat afaceristul dragostea pentru interpretă

marcela fota

Marcela Fota a surprins pe toată lumea când a anunțat că iubește, din nou, la doi ani de când a trecut prin tragedia vieții sale, când l-a pierdut pe tatăl copilului ei, în urma unui infarct.

Interpreta de muzică populară și-a refăcut rapid viața după moartea fostului soț și nu cu oricine și cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Marcela Fota iubește un bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea

Diferența de vârstă care există între ea și iubitul ei mai tânăr nu pare să fie deloc un obstacol în calea fericirii lor. Artista postează pe contul ei de Instagram micile atenții cu care este răsfățată.

Pe contul de Instagram, vedeta a postat un buchet imens de trandafiri roșii, primit din partea lui Alex, un tânăr de 23 de ani care activează în domeniul construcțiilor. Deși există o diferență de vârstă de 22 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să formeze un cuplu discret și să dea o șansă iubirii.

Celebra cântăreață de muzică populară, în vârstă de 45 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex. „Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota la Antena Stars, fără să specifice despre cine este vorba.

Marcela Fota a rămas văduvă în urmă cu doi ani

Interpreta de muzică populară a trecut printr-o cumpănă în anul 2020. Pe atunci, soțul ei Minel Păpăroiu s-a stins din viață în urma unui infarct, lăsând în urmă nu doar durere, ci și un băiat, pe David, acum în vârstă de 13 ani. Tragedia s-a întâmplat după Crăciun.

„În niciun caz nu mi-am imaginat că va fi ce a fost de fapt. Nici n-am luat în calcul această variantă. Era un om perfect sănătos. Era un om care nu sărea peste o vizită la medic. El nu consuma alcool, nu fuma, nu a băut cafea. Pe 8 decembrie a fost ultimul control medical. Pur și simplu era hipertensiv, dar nu era un caz de luat în evidență. Nu știm exact… Dacă ar fi fost o problema de care noi să știm, în niciun caz nu îl lăsam așa”, a spus artista, la un moment dat, potrivit Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: