Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, totul despre relația cu fiul ei. David este afectat de moartea tatălui său

Marcela Fota, totul despre relația cu fiul ei. David este afectat de moartea tatălui său

GALERIE FOTO (6) Marcela Fota, totul despre relația cu fiul ei.

Marcela Fota, totul despre relația cu fiul ei. În urmă cu un an, interpreta de muzică populară avea să treacă prin momente cumplite. Soțul ei s-a stins din viață după ce a suferit un infarct, iar Marcela a trebuit să fie puternică pentru fiul ei, David. Ce relație are artista cu băiatul ei?

Marcela Fota, totul despre relația cu fiul ei. David este afectat de moartea tatălui său

Marcela Fota, totul despre relația cu fiul ei. La finalul anului trecut, Marcela Fota avea să trăiască cel mai mare coșmar al vieții sale. Soțul său a murit la vârsta de 47 de ani în urma unui infarct. Bărbatul se afla la un centru de copiat acte din Craiova, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. De parcă nu era de ajuns, artista a trebuit să fie puternică și să îi spună adevărul fiului său, David. Marcela nu a putut trece peste pierderea neașteptată a soțului ei, iar de fiecare dată când obosește să mai lupte se gândește la fiul ei, în vârstă de 12 ani. Deși nu le-a fost deloc ușor să treacă peste această tragedie, David și Marcela s-au obișnuit cu ideea.

Recent, artista a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său. Marcela Fota a mărturisit că David este foarte deschis și îi povestește toate secretele. ‘‘Dintotdeauna am avut o relație ideala. După ce soțul meu a murit este mult mai responsabil. Suntem foarte buni prieteni. Nu este o problema. Noi discutam orice, suntem o echipa foarte bună. Ne înțelegem perfect, vorbim despre orice detaliu. A trecut cu greu peste, uneori se ascundea în baie ca să nu-l văd cum plamge, totul ca sa nu mi provoace suferintă. O să fie bine, tatăl lui este mândru de noi, simtim asta!”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

De asemenea, interpreta de muzică populară a precizat că fiul ei s-a maturizat odată cu acest eveniment tragic, iar acum privește altfel situația. Potrivit acesteia, David a mers la mormântul tatălui său abia după nouă luni de la moartea acestuia.

Marcela Fota: „M-am bucurat de suficientă iubire”

Cu toate că a trecut prin momente de nedescris, Marcela Fota a rămas puternică și fidelă soțului său. Întrebată dacă are de gând să își refacă viața, artista a mărturisit că nu își dorește un alt bărbat în viața ei.

Mai mult, Marcela spune că nu dorește să aducă un alt bărbat în casa fiului ei. „Asa a vrut Dumnezeu. A plecat mult prea devreme, însă sunt fericita ca am reușit sa ma bucur de fiecare moment cu el. Din acest moment tragic am reușit sa învăț ca nu e nimic veșnic. Reușesc să zâmbesc pentru ca soțul meu îmi spunea mereu ca atunci când eu sunr supărată casa noastră este trista. Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau sa l uit. Nu există sa ma recăsătoresc cu un alt bărbat, nu exista alt tata pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multa și suficienta iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: