Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota a mers cu fiul la analize. Artista este îngrijorată: „Îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment”

Marcela Fota a mers cu fiul la analize. Artista este îngrijorată: „Îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment”

GALERIE FOTO (6) Marcela Fota a mers cu fiul la analize

Marcela Fota a mers cu fiul la analize. Interpreta de muzică populară a trecut printr-o dramă cumplită. În urmă cu nouă luni, soțul său a murit în urma unui infarct. Conform acesteia, socrul său a murit de aceeași boală. Marcela Fota a decis să meargă cu fiul ei la medic pentru a-i face analize.

Marcela Fota a mers cu fiul la analize. Artista este îngrijorată: „Îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment”

Marcela Fota a mers cu fiul la analize. Soțul artistei a murit pe 28 decembrie 2020, după ce a suferit un infarct. Bărbatul se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Înainte să se întâmple nenorocirea, Marcela Fota și soțul său s-au sunat de mai mult ori decât o făceau de obicei. La un moment dat, artista i-a spus că are cel mai frumos bărbat și că se simte norocoasă.

Din păcate,a fost ultima discuție pe care a avut-o cu soțul ei. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Marcela Fota a vorbit că încă mai este afectată de această tragedie, dar încearcă să fie puternică pentru fiul ei. Artista a mărturisit că a mers cu fiul ei la medic, pentru a-i face analize, având în vedere că soțul său a suferit de aceeași boală pe care a avut-o și tatăl lui. „Este greu, dar trebuie să ne adaptăm. Acum nouă luni s-a întâmplat un lucru neaşteptat. A fost într-o clipită, îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment. Să pleci cu omul tău de mână şi să te întorci singur. Toata familia lui sunt cardiaci, şi tatăl său a păţit la fel, a murit la 42 de ani. De aceea am decis să-i fac analizele fiului nostru. Tot infarct miocardic a făcut.”, a declarat Marcela Fota.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că a fost uimită de maturitatea cu care fiul ei a înfruntat situația. „Am fost surprinsă să descopăr că a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu. I-am spus că noi doi suntem o echipă, dar niciodată nu l-am făcut să spună acum eu sunt bărbatul casei.Soțul meu a plecat de lângă noi în cel mai fericit moment al vieții noastre. Au fost momente când efectiv simțeam că nu pot.”, a spus aceasta.

Marcela Fota, dezvăluiri șocante despre moartea soțului ei

Artista a povestit că imediat după ce soțului ei i s-a făcut rău, medicii de pe ambulanță au sosit de urgență la fața locului și i-au acordat primul ajutor. Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru el. Marcela Fota a sperat că partenerul ei își va reveni. „Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mânca să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a povestit Marcela Fota la o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: