Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat. Ce i-a transmis ultima oară bărbatul

Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat. Ce i-a transmis ultima oară bărbatul

Marcela Fota, mesaj in vis de la sot

Este aproape jumătate de an de când soțul Marcelei Fota s-a stins din viață, la doar 47 de ani, la trei zile după Crăciun. Artista mărturisește că bărbatul îi transmite mesaje din lumea de dincolo, prin vis.

Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat. Ce i-a transmis ultima oară bărbatul

Marcela Fota spune că-l visează, adesea, pe soțul ei decedat la sfârșitul anului trecut. Bărbatul, în timp ce-i apare în vis, îi transmite mesaje, nu neapărat prin vorbe ci și prin gesturi. Mai exact, că este mândru de familia lui, dar și că lui îi este bine în lumea cealaltă.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine. Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Cântăreaţa Marcela Fota, declaraţii în lacrimi despre moartea soţului: „Am plecat împreună şi m-am întors singură“

Foto: Marcela Fota, fiul și soțul mort

Marcela Fota are în continuare sentimente profunde față de soțul ei. Mai mult, realizează pe zi ce trece cât de mult îi lipsește. Dar, se uită spre fiul lor, David, și artista încearcă să fie puternică

”Nu s-a estompat nimic și nici nu vreau să se estompeze acest lucru. Sentimentele mele pentru el sunt aceleași, trăirile mele față de el sunt aceleași. Cu trecerea timpului conștientizezi cât de mult îți lipesește, în niciun caz să-ți fie mai ușor, însă, în același timp, sunt foarte ancorată la realitate și îmi dau seama că altă opțiune în afara faptului de a privi înainte nu există, iar eu îl am pe David care merită toate zâmbetele și toate lucrurile frumoase din această lume, iar eu știu că, dacă eu sunt bine și David este bine. Pentru soțul meu asta este cel mai important, ca eu și copilul nostru să fim bine, pentru că el ne ajută să fim bine”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, transmite Spynews.

Marcela Fota, postare emoționantă la o lună după decesul soțului

Soțul Marcelei Fota a murit la trei zile după Crăciun, anul trecut în Decembrie. El a suferit un infarct în timp ce stătea la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. În zadar medicii au încercat să-i mai salveze viața, căci nimic nu s-a mai putut face. La o lună după ce și-a condus soțul pe ultimul drum, Marcela Fota a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie. ”…Atunci când aveam TOT”, a scris atunci artista. Cei doi au împreună un fiu de 14 ani.

Marcela Fota face mărturisiri dureroase la o lună de la moartea soțului ei: ”Încerc să fac o...”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: