Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, prima ieșire publică după ce soțul i-a murit. Cum se simte artista

Marcela Fota, prima ieșire publică după ce soțul i-a murit. Cum se simte artista

Marcela Fota, prima ieșire publică după ce soțul i-a murit. Cântăreața de muzică populară a trecut printr-o adevărată dramă la sfârșitul anului 2020. Soțul i-a murit în timp aștepta la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Bărbatul avea 47 de ani și a lăsat multă durere în urma sa. Marcela Fota a postat, joi, un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Marcela Fota, prima ieșire publică după ce soțul i-a murit

Marcela Fota, prima ieșire publică după ce soțul i-a murit. Marcela Fota este răpusă de durere după ce soțul i-a murit la doar trei zile după Crăciun, anul trecut. Bărbatul, care avea 47 de ani și era tatăl unui băiat de 13 ani, a lăsat multă durere în urmă. Marcela Fota a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, transmite Spynews.

”Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboră încerc să fac o lecție din ea”, a scris Marcela Fota.

Soțul Marcelei Fota a făcut infarct în interiorul Serviciului de Taxe și Impozite din Craiova. La fața locului s-au deplasat și medicii, însă, nu i-au mai putut salva viața bărbatului. În urma acestui caz, s-a deshis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.  La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia (…) În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”„ potrivit unui comunicar IPJ Dolj.

Marcela Fota și soțul ei au fost timp de 14 ani împreună, iar în 2019 s-au căsătorit. Cei doi au un copil de 13 ani.

„Cand am ramas insarcinata, i-am spus ca nu vreau sa fiu ceruta de sotie. Am vrut acest copil pentru mine, nu ca sa tin un barbat langa mine. Am avut si o mica cearta, ca toata lumea, dar el m-a iubit tot timpul. Mi-a zis: nicio secunda nu m-am gandit ca tu nu o sa fii a mea. Am stat despartiti un an si ceva”, a spus Marcela Fota într-un interviu la Teo Show.

Marcela Fota este sora artistei Mariana Ionescu Căpitănescu, care este, la rândul ei, copleșită de durere din cauză că i-a murit cumnatul.

”La început este șocul…., vezi, auzi de moarte, dar crezi că ești departe de ea… Nu este așa, moartea merge la pas cu tine… Minel Păpăroiu, cumnatul meu, a fost un om discret, altruist, iubitor, gata să se sacrifice pentru cei din jur. Și totuși, nu a mai putut sta cu noi… ”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu pe rețelele de socializare, atunci când a primit vestea decesului soțului surorii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: