Redactia.ro
Home » Monden » Marco, băiatul Minodorei, a moștenit talentul părinților lui! ”Vreau să îmi formez cariera”

Marco, băiatul Minodorei, a moștenit talentul părinților lui! ”Vreau să îmi formez cariera”

Marco a moștenit talentul părinților lui! ”Vreau să îmi formez cariera”

Marco, băiatul Minodorei, a moștenit cu siguranță talentul părinților lui. Copilul minune cântă la pian de la o vârstă fragedă și își dorește o carieră în muzică. 

Marco a moștenit talentul părinților lui

Minodora este o mămică fericită și împlinită. Fiul ei, Marco, a moștenit talentul părinților lui și la doar 10 ani acesta este un pianist desăvârșit. Studiază din greu pentru a performa, însă îi place foarte mult, astfel și-a transformat tot efortul în plăcere.

Imediat după ce au lansat piesa împreună, Minodora și fiul său au mers în platoul de la Antena Stars unde au vorbit despre planurile de viitor și despre viața minunatului băiat. Marco a moștenit talentul părinților lui!

Să nu credeți că Marco studiază doar la pian și atat. Băiatul are și preocupări specifice vârstei lui, el se joacă pe calculator cu prietenii săi și uneori uită că trebuie să exerseze la pian. Mama lui are grijă să îi atragă totuși atenția și să-l țină motivat, potrivit spynews.ro.

”Vreau să se știe clar că Marco face, într-adevăr de drag și de plăcere acest instrument. A avut perioade în care nu prea studia așa cum trebuie. L-am întrebat foarte clar: Ce dorești să faci în continuare? Dacă nu dorești să mai faci pian, punem pianina pe site-ul de vânzare și te duci la o școală unde faci numai cultură generală”, a spus Minodora.

Artista Minodora este căsătorită de 16 ani cu Liviu, pianist de meserie. Acesta îi este și mentor fiului lui, și chiar dacă știe cum se lucrează cu acest instrument, se pare că față de Minodora, tatăl lui Marco este mult mai indulgent.

”Nu e ceva ușor. Dacă nu studiezi nu ai de unde să știi partitura pe dinafară și n-ai de unde să știi cum să cânți dacă nu pui mâna pe pian. Nu l-a forțat nimeni, îi place foarte mult pianul pentru că îl are și pe tatăl lui exemplu, pe soțul meu care este pianist. El oricum este fan tati, pe primul loc și după fan mami. Eu stau și îl ascult, dar soțul meu este cel care îl corectează. El a terminat Conservatorul și cunoaște partituri și tot ce trebuie”, a continuat Minodora.

Marco vrea să țină un concert

Marco a moștenit talentul părinților lui! Minodora și soțul ei sunt foarte mândri de băiatul lor și de drumul pe care asta l-a ales, însă a specificat că nu vrea să îl împingă într-o anumită direcție și îi dă toată libertatea de a alege oricând să facă altceva.

”Niciodată în viață dacă faci ceva forțat nu îți iese așa cum trebuie. Muzica este în sânge. Cu muzica ori te naști artist ori nu. Un artist este ca un diamant neșlefuit, dar trebuie să se nască diamant. Marco are chestia asta în sânge, de foarte mic. Când spun foarte mic mă refer 2-3 ani. Imediat auzea o melodie care îi place, imediat avea reacție. În mașină îți dai seama. Dacă volumul radioului este foarte mic dat și copilul aude, ăsta e un semn foarte mare”, a declarat Minodora.

Norocul lui Marco nu îl au mulți copii. Băiețelul se trage dintr-o familie de muzicieni și a fost sprijinit încă de la început, având mereu oameni în jurul lui care să-i ofere critici constructive. Minodora este de părere că ea așa a evoluat, iar atitudinea familiei sale a preluat-o și ea, mai departe.

”La noi în familie toată lumea cântă. Am primit întotdeauna părerile cele mai corecte. Asta facem și noi cu Marco. Dacă nu e ok, îi atragem atenția. Nimeni nu îți poate vrea binele mai mult decât familia ta”, a spus artista.

Marco pare mai hotărât ca niciodată să urmeze cariera de pianist. Muncește mult pentru cariera lui și are virusi mărețe, mai ales că și pentru vremurile grele, pe care artiștii le trăiesc în pandemie, el vede soluția.

”Vreau să îmi formez cariera pe pian. M-am gândit, dar cred că sunt prea mic, să fac un concert online”, a spus Marco.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: