Redactia.ro
Home » Monden » Imagini ireale cu Minodora, după ce a topit kilogramele cu zecile. Cum arată în costum de baie

Imagini ireale cu Minodora, după ce a topit kilogramele cu zecile. Cum arată în costum de baie

GALERIE FOTO (4) Minodora

Minodora a reușit să slăbească foarte mult, iar acum ea a împărtășit secretul său pentru o talie de invidiat. Iată cum a reușit să slăbească Minodora nu mai puțin de 38 de kilograme și cum arată acum, în costum de baie.

Minodora a slăbit enorm și este de nerecunoscut

Minodora Muntean, pe numele său complet, s-a luptat întreaga viața cu kilogramele în plus, dar acum această bătălie a luat sfârșit, pentru că ea a reușit, într-un final, să topească tot surplusul de grăsime.

Vedeta a povestit că a apelat la ajutorul unui specialist și a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, datorită căreia a slăbit 20 de kilograme.

„Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă”,  a povestit Minodora.

Ce face Minodora ca să se mențină slabă

Totuși, Minodora Muntean nu s-a oprit aici și a mai dat jos încă 18 kilograme, prin dietă. Aceasta a povestit că a renunțat la mâncarea prăjită, iar ulrima ei masă este la ora 19:00.

„Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame.

Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a explicat artista.

Minodora în costum de baie
Minodora în costum de baie
Minodora slaba
Minodora slaba
Minodora a slăbit
Minodora a slăbit
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: