Redactia.ro
Home » Monden » Minodora a fost criticată de fani. Cum a reacționat vedeta

Minodora a fost criticată de fani. Cum a reacționat vedeta

Minodora a fost aspru criticată de fani pentru vestimentația din noul videoclip muzical. Vedeta nu a ezitat  și a reacționat.

 

Apariția vedetei

Minodora a avut o apariție neașteptată în cel mai recent videoclip lansat. Vedeta a apărut îmbrăcată într-un body multa, lucru care a stârnit controverse printre internauți. Fanii nu au fost încântați de vestimentația artistei, chiar dacă aceasta a slăbit și are un trup de invidiat. Mulți sunt cei care au spus că nu este o apariție demnă pentru o femeie serioasă așa cum este Minodora.

Invitată recent a o emisiune de noapte alături de Costi Ioniță pentru a-și promova noul videoclip, artista nu a ezitat să declare că a fost aspru judecată de fani pentru ținută. ,,A slăbit și a început să se dezbrace ăn videoclip și nu o caracterizează deloc”, i-a scris una dintre fane.

Însă, Minodora a mărturisit că au fost mulți fani care i-au transmis gânduri bune și au avut reacții pozitive. Pe de altă parte, artista nu s-a lăsat și a vrut să îi pună la punct pe cei care i-au judecat vestimentația.

„Vreau să înțeleagă lumea, e o costumație de scenă, nu mă duc la piață cu aia”, a ținut să adauge artista. Mai mult, mulți sunt cei care au catalogat-o drept neserioasă din pricina ținutei.

Colaborarea cu celebrul Costi Ioniță a făcut senzație. Acesta  le-a adunat la un loc pe Minodora, Anna Lesko, Anda Adam, Emy Alupei și Cream și așa s-a creat o piesă incendiară, așa cum ne-a obișnuit producătorul român care a spart topurile muzicale.

 

Minodora are o siluetă de adolescentă

Minodora a slăbit considerabil. Cântăreața și-a tăiat stomacul în luna ianuarie a acestui an și a dat kilogramele jos. Are stomacul de 150 de mililitri.

Pofta este, dar nu mai este, efectiv. Sunt extrem de fericită, pentru că ieri am avut analizele după trei luni de la operație și au ieșit perfect. Nu am nicio lispă de vitamine, de fiercalciumagneziu. Un pic, la început, a trebuit să mă cunosc iarăși. Pentru că nu știam măsura, nu știam cât pot să mănânc. Au fost câteva dăți în care am mâncat în plus pentru că nu știam cât să mănânc”, a afirmat ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: