Redactia.ro
Home » Monden » Marea actriță Sophia Loren a împlinit 87 de ani. Cum arată astăzi una dintre cele mai frumoase femei din lume

Marea actriță Sophia Loren a împlinit 87 de ani. Cum arată astăzi una dintre cele mai frumoase femei din lume

GALERIE FOTO (11)

Marea actriță Sophia Loren a împlinit 87 de ani. A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Sophia Loren a împlinit 87 de ani, dar nu își arată vârsta. Grație talentului și frumuseții sale, a devenit o adevărată divă a cinematografiei internaționale. Cum arată astăzi Sophia Loren?

Marea actriță Sophia Loren a împlinit 87 de ani. Cum arată astăzi una dintre cele mai frumoase femei din lume

Marea actriță Sophia Loren a împlinit 87 de ani. Pe numele său adevărat, Sofia Villani Scicolone, s-a născut la Roma pe 20 septembrie, la un centru de sprijin pentru mamele necăsătorite. Vedeta a crescut într-o sărăcie lucie, alături de mama sa, o femeie care visa să fie actriță și care semăna cu Greta Garbo.

Sophia a câștigat concursul de Miss Italia în 1950, fiind remarcată de mulți oameni importanți. La Festivalul de Film de la Cannes din 1955, Sophia a fost cea mai atrăgătoare persoană, fiind pozată de specialiști. Aici a fost momentul în care Sophia Loren a devenit un adevărat star. Ulterior, Sophia a apărut în producții de succes precum Quo Vadis, Two Nights with Cleopatra, Marriage Italian-Style sau Prêt-à-Porter, iar în 1962 a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță. A fost pasionată de fotografie și să arate lumii cât este de feminină. În 2007, la 71 de ani a decis să pozeze sexy în calendarul Pirelli.

Loren a fost căsătorită cu Carlo Ponti, care a decedat în 2007. Actrița i-a dăruit doi băieți, Carlo Ponti Jr și Eduardo Ponti. Și la 87 de ani, actrița este de-a dreptul spectaculoasă. Recent, Sophia a terminat filmările pentru producția ”The Life Ahead”, după ce a făcut o pauză de 10 ani. În tot acest timp, actrița s-a concentrat pe familie, având patru nepoți minunați. Sophia Loren are o nepoată minunată care i-a moștenit frumusețea. Recent, Lucia Sophia Pontia a împlinit 15 ani. Celebra actriță locuiește în Elveția, dar verile și le petrece în vacanțp în Napoli și Roma, acolo unde are mai multe case.

Cel mai mare regret al actriței

Într-un interviu cu Radio Times, Sophia Loren a spus care este cel mai mare regret al ei. Starul italian a mărturisit că nu a avut o nuntă organizată când și-a unit destinele cu Carlo Ponti în 1996, dar acum încearcă să-și trăiască viața fără regrete, mai ales că alături de sunt copiii și nepoții săi. „E foarte greu să spui că nu ai regrete. În viață treci prin atâtea experiențe, dar am încercat mereu să trăiesc fără regrete. Cred că am dus până acum o viață liniștită. Am tot ce mi-am dorit, adica o familie minunată cu copii și nepoți frumoși. Singurul lucu pe care-l regret este că nu m-am căsătorit niciodată în rochia albă de mireasă A fost visul vieții mele și încă este”, a declarat ea.

Înainte de a se căsători, actrița a avut o relație cu Cary Grant. „Când ai 23 de ani, ideile despre dragoste nu sunt tocmai clare. Nu știi ce faci.Era primul meu film american, se întâmplau multe lucruri atunci în viața mea, dar l-am întalnit apoi pe Carlo Ponti, în Italia, de care m-am îndrăgostit”, a declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: