Redactia.ro
Home » Știri » Marea Britanie, o nouă măsură anti-Covid. Ce vor să facă autoritățile

Marea Britanie, o nouă măsură anti-Covid. Ce vor să facă autoritățile

Marea Britanie, o nouă măsură anti-Covid. Autoritățile din UK iau în calcul închiderea frontierelor, din cauza mutațiilor coronavirusului.

Marea Britanie, o nouă măsură anti-Covid

Marea Britanie, o nouă măsură anti-Covid. Autoritățile britanice vin cu un anunț îngrijorător, care îi poate afecta și pe români. Frontierele Regatului Unit ar putea fi închise, din cauza mutațiilor pe care le suferă coronavirusul, transmit știrileprotv.ro

“Mereu avem în vedere aceste lucruri şi le avem în atenţie. Preocuparea din acest momente este numărul diferitelor mutaţii”, a declarat ministrul Mediului din UK, George Eustice, pentru postul Sky News fiind întrebat despre eventualitatea închiderii frontierelor.

Zboruri suspendate din Marea Britanie către Portugalia și America Latinî

În momentul de față, în Marea Britanie, din cauza unei tulpini braziliene, sunt suspendate toate zborurile din Portugalia şi din 14 ţări din America Latină. În momentul de față, UK solicită tuturor pasagerilor un test negativ pentru COVID-19.

Zboruri suspendate din Marea Britanie către Africa de Sud

De mai multe săptămâni, sun suspendate și zborurile din Africa de Sud, din cauză că și aici a fost descoperită o nouă tulpină a coronavirusului Ultimele date arată că în Marea Britanie sunt 1.290 noi decese de COVID-19 și 37.892 noi contagieri. Sunt în continuare menținute măsurile anit-Covid19, printre care și închiderea școlilor.

Noua tulpină de Covid din Marea Britanie

Sunt mai multe tulpini Covid descoperite, iar cea mai severă este cea din Anglia. În momentul de față este răspândită în 60 de țări, inclusiv în România.

”Varianta de coronavirus depistată în Marea Britanie continuă să se răspândească în întreaga lume şi era prezentă săptămâna trecută în 60 de ţări şi teritorii, cu 10 mai mult decât la data de 12 ianuarie”, a anunţat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

În România au fost descoperite trei cazuri ale noii tulpini SARS-COV2. Prima persoană despistată a fost o tânără în vârstă de 27 de ani din Giurgiu, iar vineri, 22 ianuarie au mai fost descoperite alte două persoane în Capitală. Niciuna dintre ele nu a călătorit în afara țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: