Redactia.ro
Home » Știri » Marea Finală Românii au talent 2022! Primii 5 concurenți care merg în finală

Marea Finală Românii au talent 2022! Primii 5 concurenți care merg în finală

Marea finală „Românii au talent” se apropie cu pași repezi. Totodată, proiectul preferat al românilor urmează să-și găsească un nou câștigător. Aseară, 13 mai, 12 dintre cei aflați pe scenă au dat tot ce au putut pentru a le arăta oamenilor de acasă de ce trebuie să ajungă în finală. Cu toate acestea, doar 5 s-au calificat pentru etapa următoare, adică marea finală „Românii au talent”.

Ce concurenți luptă pentru premiul cel mare

Au avut loc 14 preselecții din care au rămas doar cei mai buni. Acum urmează să demonstreze ce pot în etapele puține rămase. Emoțiile galelor live au fost uriașe pentru 24 dintre ei. Aseară, 13 mai, 12 concurenți au dat testul în fața celor de acasă. Dintre aceștia, doar 5 s-au calificat califica în marea finală.

De asemenea, alți 5 urmează să își facă apariția săptămâna viitoare. De data aceasta va fi și un concurent care va primi un wild card de la cei patru jurați. Așadar, 11 finaliști vor porni în lupta pentru talente pentru a ajunge la cei 120.000 de euro. Finala „Românii au talent” va avea loc pe 27 mai 2022.

Primii 5 concurenți care s-au calificat în marea finală sunt:

  • Martina Meola,
  • Zametheea,
  • Raisa Radu,
  • Alex Dowis,
  • Gabriela Dincă.

Mihai Bobonete, despre „Românii au talent”

Sezonul cu numărul 12 are doi jurați noi. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Actorul din „Las Fierbinți” a pășit cu mari emoții în show.

,,Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Bobonete despre participarea sa la emisiunea Românii au Talent, în calitate de jurat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: