Redactia.ro
Home » Monden » Marea și unica iubire a fostului selecționer Victor Pițurcă. A cunoscut-o la vârsta de 17 ani

Marea și unica iubire a fostului selecționer Victor Pițurcă. A cunoscut-o la vârsta de 17 ani

Victor și Maria Pițurcă sunt împreună de când erau adolescenți.

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, se bucură de o căsnicie perfectă cu Maria, femeia care i-a fost mereu alături în viață. În ciuda faptului că Victor Pițurcă este o figură cunoscută în întreaga țară, mai puțină lume știe cum arată soția sa, Maria, cea care a fost marea și unica sa iubire adevărată.

Victor și Maria Pițurcă, căsnicie de lungă durată

Dragostea dintre Victor și Maria Pițurcă a rezistat la toate greutățile întâlnite în timpul căsniciei lor, iar cei doi formează un cuplu admirabil. Faptul că Victor Pițurcă a ales să împărtășească viața cu Maria de la o vârstă fragedă, începând de la 17 ani, demonstrează profunzimea și stabilitatea relației lor.

„În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care deja are probleme. Trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine.

Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a declarat Victor Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Maria este sprijinul lui Victor Pițurcă

Maria Pițurcă, cu o condiție fizică de invidiat, a fost sprijinul constant al lui Victor, gestionând casa și familia în timp ce el era adesea plecat în cantonamente și competiții. Victor Pițurcă îi recunoaște soției sale importanța crucială în viața sa și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a menține unitatea familiei.

Această poveste de iubire și devotament arată că, în spatele faimei și a carierei sportive, există o relație solidă și o parteneră de viață care a rămas mereu alături de Victor Pițurcă în fiecare etapă a vieții lor.

„Foarte greu. Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente. Nu știam viața de familie, nu veneam. Văd acum soții de fotbaliști care apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… (n.red.: relație). E foarte greu. Pentru o soție de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai majoritatea timpului singură. Sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii”, a mai declarat Victor Piţurcă pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: