Redactia.ro
Home » Sport » Marele fotbalist argentinian, El Trinche a murit! A fost bătut de un hoț de biciclete

Marele fotbalist argentinian, El Trinche a murit! A fost bătut de un hoț de biciclete

Marele fotbalist argentinian, El Trinche a murit

Marele fotbalist argentinian, Tomás Felipe Carlovich s-a stins din viață, astăzi. El Trinche, cum era cunoscut a fost atacat de un hoț care a vrut să-i fure bicicleta pe o stradă din Santa Fe.

Fotbalistul despre care Diego Maradona spunea că a fost mai bun decât el se afla de miercuri la spital. A fost lovit la cap și medicii au fost nevoiți să-l opereze, după ce intrase în comă. Fostul fotbalist în vârstă de 74 de ani nu a rezistat intervenției.

Tomás Felipe Carlovich a fost foarte iubit de argentinieni și era bun prieten cu Maradona. Nu a fost cunoscut în lumea întreagă pentru că nu a jucat niciodată pentru naționala Argentinei. Antrenorii spuneau despre el că are un talent rar întâlnit. Fenta lui preferată era „doble caño” (trecea mingea de două ori succesiv printre picioarele adversarului).

Marele fotbalist argentinian a refuzat naționala

El Trinche nu a jucat niciodată pentru naționala țării sale. În 1974, echipa la care juca, Rosario Central a avut un amical cu naționala Argentinei, înaintea Campionatului Mondial din Germania. În timpul meciului, selecționerul l-ar fi rugat să iasă, deoarece driblingurile sale îi deprimă pe jucătorii săi. Apoi acesta l-a chemat la națională, dar El Trinche a refuzat spunând că preferă să meargă la pescuit.
Diego Maradona l-a admirat foarte mult și erau prieteni buni. Cei doi se întâlniseră ultima dată în luna februarie.

“Mi-a dat un tricou și mi-a spus: Iar eu i-am răspuns:<Diego, acum pot muri liniștit. Ai fost cel mai mare fotbalist pe care l-am văzut în viața mea >”, a spus de curând fotbalistul pentru Radio Trinidad.

După ce a aflat vestea tristă, Maradona a avut un mesaj:

„Cu modestia ta ne-ai cucerit pe toți, ai dansat în jurul nostru, Trinche. Nu îmi vine să cred. Te-am văzut de curând și ne-ai părăsit. Odihnește-te în pace, profesore!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: