Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani a leșinat la ”Splash! Vedete la apă”. S-a întâmplat chiar înainte de săritură

Margherita de la Clejani a leșinat la ”Splash! Vedete la apă”. S-a întâmplat chiar înainte de săritură

GALERIE FOTO (3) Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor.

Momente de panică pentru Margherita de la Clejani, în timpul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”. Fiica Clejanilor a leșinat chiar înainte de a sări, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Margherita de la Clejani a leșinat la ”Splash! Vedete la apă”. S-a întâmplat chiar înainte de săritură

”Splash! Vedete la apă” i-a purtat ghinion Margheritei de la Clejani. Din cauza fricii de a sări de la cinci metri, vedeta a leșinat. Medicii s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a o readuce la normal pe fiica Clejanilor.

 ”Deci nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Deci am sărit? De la cât?”, a întrebat Margherita imediat după ce și-a revenit și a primit vitamine. De remarcat este costumația Margheritei. A avut o pelerină strălucitoare, dar și un costum de baie din latex, asortat cu port jartiere.

Margherita, acuzată că a regizat momentul

După ce și-a revenit, Margherita a coborât de la etajul cinci, alături de antrenorul ei. A sărit normal alături de acesta, iar pentru a primi note mai mari, ea a mai făcut apoi o săritură de la trambulină. Nea Mărin, unul dintre jurații emisiunii, nu a crezut-o că a leșinat, în adevăratul sens al cuvântului, la fel sunt de părere și mulți internauți.

”Este teatru ieftin, nea Marin știe ce știe 💪🏻👑/Eu am murit de ras. Aia toata lesinata si Ramona ii dadea ce? Aer cu microfonul si mai avea ea un pic si lesina de ras ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mamaaaaai/Marga e teatru ieftin,nea Marin stie cel mai bn/ Si Nea Marin râde deci știe că e teatru. O cunoaște bine. Trist ca se aduce asa specimene/circ si panarama, dupa ce-a lesinat, a avut grija la pozitia picioarelor, sunt convins ca o liniuta ar face-o sa se duca la 10 metrii, ei ii place oricum sa fie cu capul in nori la propriu….”, sunt o parte dintre comentariile oamenilor de pe youtube.

Emisiunea ”Splash!Vedete la apă” este făcută după un format american și nu a mai fost difuzată din 2015. Anul acesta, Antena 1 a reluat filmările, care au loc la bazinul olimpic din Bacău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: