Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, din nou în atenția procurorilor. Autoritățile cer o pedeapsă mai mare pentru accidentul rutier produs de artistă

Margherita de la Clejani, din nou în atenția procurorilor. Autoritățile cer o pedeapsă mai mare pentru accidentul rutier produs de artistă

Margherita de la Clejani, din nou în atenția procurorilor

Margherita de la Clejani, din nou în atenția procurorilor. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani trebuie să apară din nou în fașa instanței, anul viitor. Deși artista credea că dosarul în care a fost prinsă la volan sb influența drogurilor a fost închis, recent, Margherita a avut parte de o surpriză neplăcută.

Margherita de la Clejani, din nou în atenția procurorilor. Autoritățile cer o pedeapsă mai mare pentru accidentul rutier produs de artistă

Margherita de la Clejani, din nou în atenția procurorilor. Fiica Clejanilor a fost implicată anul trecut într-un accident rutier în timp ce se afla pe bulevardul Gheorghe Șincai dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir. Margherita de la Clejani a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. Ulterior, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost testată cu aparatul alcootest, iar rezultatul a fost negativ, dar nu și cel al testului cu aparatul DrugTest. La INML, artistei i-au fost recoltate probe biologice prin care s-au descoperit substanțe în organism. Astfel, Margherita a primit sancțiuni, după ce a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan. Autoritățile au decis să îi suspende dreptul de a mai conduce un an, plus o amendă de 16.000 de lei. De asemenea, dacă sancțiunea nu va fi achitată, artista riscă să fie reținută 200 de zile la Penitenciarul de Femei Târgușor.

În urmă cu puțin timp, procurorii care s-au ocupat de cazul Margheritei și-au dat seama că pedeapsa a fost prea blândă, motiv pentru care au făcut apel. Aceasta se va judeca anul viitor, în luna mai, la Curtea de Apel București. Marga a fost contactată de presă pentru a oferi detalii despre această situație, dar vedeta a spus că nu vrea să mai vorbească despre asta. De asemenea,Ioniță de la Clejani a fost și el contactat de jurnaliștii de la Fanatik dar nu a dorit să facă nicio declarație. ”Nu vreau să mai dau declarații, pentru că nu mă mai interesează sfera asta mediatică. Nici nu am citit ce a apărut în presă, nu mai sunt interesată”, a spus Marga.

Marga, acuzată că a lovit două femei

După accidentul rutier în care a fost implicată, Marga a fost acuzată de două femei că le-ar fi agresat fizic. Acestea se aflau la locul de muncă când artista a intrat peste ele și a început să se jignească. Cât despre declarațiile pe care aceasta le-a făcut, vedeta le-a spus reporterilor la acea vreme că nu au vestimentația necesară pentru a sta de vorbă cu ea.

”Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română. Întrebați Poliția, nu pe mine. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa. Aici vin televiziuni din America și de la Hollywood. Fiți liniștiți, că Margherita e aici pe Calea Victoriei și nu va ajunge nicăieri. Iubesc Poliția Română”, a spus atunci fiica Clejanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: