Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor. Fiica Vioricăi de la Clejani s-a filmat cu perfuzia în mână

Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor. Fiica Vioricăi de la Clejani s-a filmat cu perfuzia în mână

GALERIE FOTO (6) Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor.

Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani și-a îngrijorat fanii după ce a postat o poză de pe patul de spital. Ulterior, blondina le-a explicat internauților care este motivul pentru care a ajuns la spital.

Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor. Fiica Vioricăi de la Clejani s-a filmat cu perfuzia în mână

Margherita de la Clejani a apelat la ajutorul medicilor. Sora lui Fulgy le-a atras atenția internauților după ce a postat o imagine pe Instagram de pe patul de spital. De asemenea, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani s-a filmat cu perfuzia în mână. Ulterior, vedeta și-a liniștit fanii, explicându-le care este motivul pentru care a ajuns la spital. Conform acesteia, a ales să facă o terapie de revitalizare pentru a avea mai multă energie. „Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare.  Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine, substanțe atât de necesare corpului nostru pentru a ne simți revigorați și revitalizați. Mă simt foarte bine. Nu doare deloc și cred că fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie’, a explicat Margherita de la Clejani.

Marga, pe patul de spital

Ioniță și Viorica de la Clejani trec printr-o periodă dificilă după ce fiul lor, Fulgy, a avut probleme serioase cu legea. Anul trecut, Margherita de la Clejani a fost și ea implicată într-un scandal de proporții. Aceasta a provocat un accident rutier, dovedindu-se că se afla sub influența substanțelor interzise. Conform judecătorilor, Margherita a fost trimisă în judecată.

Ulterior, vedeta s-a lăsat de muzică și și-a deschis propria afacere. Marga s-a apucat de design vestimentar, deschizându-și un magazin de îmbrăcăminte în centrul Bucureștiului. Margherita de la Clejani a ajuns să făcă ținute spectaculoase, iar iar prețurile nu sunt deloc mari.

Margherita de la Clejani, transformată total

În urmă cu câțiva ani, fiica Clejanilor, în vârstă de 29 de ani arăta total diferit față de cum arată acum. Marga a început să apeleze la medicii esteticieni încă de la vârsta de 19 ani, iar de atunci tot continuă să-și facă schimbări. Se poate spune că tânăra a devenit dependentă de operațiile estetice, ajungâns să plătească sume imense pentru acestea.

La 29 de ani se laudă cu 4 intervenții estetice. Margherita are rinoplastie, care a costat 5.000 de euro, implant mamar, de 6.000 euro, lifting facial, 3.000 de euro și acid hialuronic, 3.000 de euro. Aceasta a fost extrem de criticată pentru transformările pe care și le-a făcut, dar tânăra a spus că nu este deloc interesată de părerea oamenilor din jurul ei. Fiica Vioricăi de la Clejani este de părere că silicoanele și botoxul sunt singurele intervenții estetice la care a apelat. „Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze” a spus Marga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: