Redactia.ro
Home » Monden » Cum își câștigă banii Margherita de la Clejani! A renunțat să cânte alături de părinți

Cum își câștigă banii Margherita de la Clejani! A renunțat să cânte alături de părinți

GALERIE FOTO (2) Cum își câștigă banii Margherita de la Clejani! A renunțat să cânte alături de părinți

Margherita de la Clejani a reapărut în atenția publicului după ce fratele său a creat un întreg scandal în showbiz. Lumea se întreabă acum cu ce se ocupă fiica cea mare a Clejanilor și mai ales cum își câștigă veniturile. 

Cum își câștigă banii Margherita de la Clejani! A renunțat să cânte alături de părinți

Margherita de la Clejani este fiica cea mare a Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. Deși anul trecut ea era în centrul atenției după ce condusese mașina sub influența substanțelor interzise, iată că acum Marga, așa cum o numesc apropiații, s-a liniștit să se ocupă foarte mult de afacerea ei.

În vârstă de 28 de ani, Margherita face bani frumoși, însă, puțini sunt cei care știu ce se ocupă tânăra. Într-un timp, aceasta cânta alături de părinții ei și așa își câștiga veniturile, însă cu timpul, blondina a dorit să fie independentă și a renunțat să mai cântă alături de ei pentru că nu se mai regăsea în stilul muzical pe care ei îi au, potrivit declarațiilor mamei sale.

După ce a renunțat să cântă cu familia, Marga a lansat, în vara anului trecut, melodia “Elicopter”, care a strâns aproape 500.000 de vizualizări pe Youtube. Artista urmează să împlinească 29 de ani peste două luni, mai exact pe 6 august.

Cum își câștigă banii Margherita de la Clejani! A renunțat să cânte alături de părinți

Chiar dacă este pasionată de muzică, Margherita a lăsat-o pe locul doi, iar în prezent se ocupă de afacerea ei, un atelier de haine pe care îl deține în București. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a deschis în urmă cu doi ani un magazin online care se numește MARCLE – denumirea este, de fapt, fuziunea dintre prenumele și numele de scenă al părinților: MARgherita și CLEjani. Desigur, ea are și un atelier de croitorie, unde realizează schițele ținutelor sale.

Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani s-a făcut designer vestimentar și face rochii de lux. O astfel de piesă se ridică la suma de 600 de lei. Se pare că afacerea artistei merge destul de bine, iar asta pentru că o rochie costă 600 de lei, o sumă fabuloasă. Vedeta se pozează des în creațiile pe care le face în atelier, fiind tare mândră de munca ei.

„Cred în proiectul ei, îmi place. Chiar am fost uimit când mi-a trimis imagini și mi-a zis cum ar vrea să arate prezentarea ei. Chiar înseamnă creație. Am cunoscut mari creatori de modă și mă mândresc. La prezentarea de modă a venit nota de plata la mine, colecția ca de obicei (…) Prezentarea oficială nu știm unde o vom face, mă gândeam să o facem la Cannes”, a spus Ioniță de la Clejani.

Margherita de la Clejani a participat la diferite emisiuni

De asemenea, o altă sursă de venit din trecutul vedetei au fost emisiunile la care a participat. Una dintre cele mai importante reality show-uri care a schimbat-o total pe Marga a fost emisiunea ”Asia Express” de la Antena 1.

Fata celebrului cuplu a participat împreună cu Iuliana Luciu în sezonul doi al emisiunii “Asia Express”. Ele au fost primele concurente care au fost eliminate, după ce Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o infecție la rinichi. Deși, și acasă avea această problemă medicală, în Sri Lanka s-a agravat: a stat în ploaie, în frig și vânt.

Marga și sora Nicoletei Luciu mai primiseră o șansă în plus în cadrul show-ului de la Antena 1. Ele au fost primele eliminate, conform regulilor emisiunii, dar s-au întors după ce au luat locul Biancăi Drăgușanu și al surorii acesteia, Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: