Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani, imagine șocantă pe Instagram. Vedeta ține un pistol în mână

Margherita de la Clejani, imagine șocantă pe Instagram. Vedeta ține un pistol în mână

GALERIE FOTO (6) Margherita de la Clejani, imagine șocantă pe Instagram.

Margherita de la Clejani, imagine șocantă pe Instagram. În ultima vreme, Margherita de la Clejani  a șocat pe toată lumea cu atitudinea sa, fiind implicată în mai multe scandaluri. Recent, vedeta a șocat din nou, după ce a postat pe Instagram o fotografie în care ține un pistol în mână.

Margherita de la Clejani, imagine șocantă pe Instagram. Vedeta ține un pistol în mână

Margherita de la Clejani, imagine șocantă pe Instagram.Anul trecut, Margherita de la Clejani a fost implicată în mai multe scandaluri, după ce a provocat un accident rutier. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar vedeta a fost suspectată că ar fi consumat substanțe interzise înainte să se urce la volanul bolidului de lux. Ei bine, de atunci, tânăra a șocat în continuare cu ipostazele sale. După luni de zile în care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, Margherita șochează din lumea! Aceasta a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care ține un pistol în mână. Deși multă lume știe că vedeta nu ține cont de gura lumii, dar ultima postare i-a uimit pe internauți.

De fapt, nu este prima oară când fiica soților de la Clejani postează imagini neobișnuite. În urmă cu ceva timp, aceasta a publicat mai multe fotografii în timp ce dansa cu un pistol în mână. Întrebat despre atitudinea fiicei sale, Ioniță de la Clejani a declarat că nu este nicio problemă dacă postează astfel de imagini în mediul online.

Margherita acuzată că a bătut două angajate

După ce și-a deschis afacerea pe Calea Victoriei, Margherita de la Clejani a fost din nou implicată într-un nou scandal. Tânăra, de 28 de ani a fost acuzată că a lovit două angajate a unei firme de imobiliare. Aceasta are o croitorie în apropierea firmei de imobiliare, motiv pentru care a intrat să întrebe câteva detalii legate de cumpărarea unui apartament.

Se pare că discuțiile au degenerat, iar vedeta a zgâriat-o pe una dintre angajate, iar celeilalte i-a adresat amenințări. ”Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi urlat fiica Clejanilor.Femeile au sunat imediat la 112, unde au cerut ajutorul autorităților.

La momentul apariției organelor de ordine, Margherita de la Clejani nu se mai afla la locul scandalului. Anchetatorii au analizat imaginile captate de camerele de luat vederi, iar artista urmează să fie chemată pentru a da declarații referitoare accident”La data de 16 septembrie, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, potrivit comunicatului de presa al Poliției Capitalei. Contactat de presă, Ioniță de la Clejani a declarat că nu a fost vorba despre niciun scandal și fiicei sale nu i s-a întocmit niciun dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: