Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani le-a cerut ajutor fanilor din mediul online. Cu ce problemă se confruntă artista

Margherita de la Clejani le-a cerut ajutor fanilor din mediul online. Cu ce problemă se confruntă artista

GALERIE FOTO (3) Margherita de la Clejani le-a cerut ajutor fanilor din mediul online

Margherita de la Clejani le-a cerut ajutor fanilor din mediul online. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut parte de momente de panică. Margherita a avut o surpriză neplăcută când a ajuns la magazinul pe care îl deține în centrul Capitalei. Acesta a fost vandalizat de hoți.

Margherita de la Clejani le-a cerut ajutor fanilor din mediul online. Cu ce problemă se confruntă artista

Margherita de la Clejani le-a cerut ajutor fanilor din mediul online. Fiica Clejanilor s-a reprofilat și și-a deschis o mică afacere în centrul Capitalei. Margherita are propriul magazin de haine, lăsând cariera muzicală pe planul doi. În weekend, tânăra a avut parte de o surpriză șocantă după ce a ajuns la local. Magazinul acesteia a fost vandalizat, pe geamurile locației fiind desenate mai multe graffiti. Șocată, Margherita a încercat să șteargă geamurile, dar în zadar. Supărată, artista le-a povestit fanilor din mediul online ce s-a întâmplat.

Mai mult, Margherita le-a cerut sfaturi cunoscătorilor, în speranța că ar putea să curețe picturile de pe geam. ”Mă aflu pe Calea Victoriei, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!”, le-a mărturisit fiica Clejanilor fanilor de pe Instagram.

Fiica Clejanilor câștigă o sumă impresionantă cu ajutorul atelierului de care se ocupă de ceva timp. Margherita de la Clejani a fost mereu pasionată de modă, iar acum se dedică întru-totul afacerii sale. Prețurile pe car ele cere pentru ținutele ei sunt pe măsura calității. Deși a fost implicată în numeroase scandaluri în ultima vreme, Marga s-a transformat și a decis să devină o femeie serioasă și responsabilă. Conform site-ului, cea mai ieftină rochie din atelierul său costă 600 de lei.

Margherita de la Clejani se întreține singură

Artista a recunoscut că îi place să cheltuie sume mari de bani pe haine, dar acum are propria afacere și nu mai depinde de ajutorul financiar al părinților. Vedeta a declarat că mai apelează la ajutorul tatălui ei atunci când se întâmplă să rămânp fără bani. „Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură„, declara vedeta.

În urmă cu ceva timp, Margherita declara că ar vrea să se întoarcă în America, unde știe că își poate urma visul. Părinții săi o susțin, declarând că s-ar putea muta și ei peste Ocean. În ceea ce privește cariera muzicală, Margherita de la Clejani a precizat că nu mai vrea să facă muzică pentru că nu se mai regăsește și acest lucru nu o mai reprezintă. Artista s-a retras o perioadă din viața publică, pentru a-și pune ordine în gânduri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: