Redactia.ro
Home » Monden » Maria Buză are probleme din cauza coronavirusului. Ce-a pățit actrița

Maria Buză are probleme din cauza coronavirusului. Ce-a pățit actrița

Maria Buză are probleme din cauza coronavirusului.

Marea actriță Maria Buză a suferit un accident de mașină și a fost la un pas de moarte. Vedeta a povestit despre drama prin care a trecut ea și bărbatul său, în momentul în care au avut un cumplit accident de mașină. Acum, artista se confruntă cu probleme din cauza coronavirusului. Restaurantele acesteia au fost închise de autorități din cauza pandemiei de COVID.19

Maria Buză implicată într-un accident de mașină. Actrița a fost la un pas de moarte

Maria Buză este îndrăgită de întreg publicul din România. Actrița ne-a obișnuit să ne schimbe starea de spirit cu zâmbetul și glumele sale, dar în viața reală vedeta a trecut prin momente dramatice. Maria Buză și soțul ei au avut un accident de mașină când se aflau pe autostradă. Din cauza ploii torențiale, vizibilitatea a fost redusă, iar într-un fracțiune de secundă, un autobuz care transporta persoane a intrat în autoturismul în care se aflau cei doi. Conform Ciao.ro, accidentul s-a produs la doi ani după ce artista născuse. ”Au mai fost momente grele. Am avut la doi ani după ce am născut un accident de mașină grav. Nu știm cum am supraviețuit. Pe autostradă, era o ploaie torențială. Noi mergeam foarte încet și în spate un autobuz plin de persoane a intrat în noi pentru că nu ne-a văzut”, a spus Maria Buză.

Maria Buză are probleme din cauza COVID19

Potrivit actriței, după ce au realizat că au scăpat cu bine,cei doi au mers acasă și au deschis o sticlă de șampanie pentru a sărbători că nu au pățit nimic.  Pandemia de coronavirus i-a închis toată afacerea artistei, aceasta deținând mai multe restaurante în Capitală. Maria Buză este dezamăgită pentru că s-a luptat mult să pună afacerea pe picioare, iar acum a trebuit să o lase să cadă din cauza coronavirusului.

“Acolo mi-am petrecut ultimii mei ani din viață. Patru ani din viața mea am stat și m-am chinuit acolo și am făcut tot ce am crezut eu că pot face și m-am străduit cu toată ființa mea și cu toate buzunarele mele, cu toate portofelele mele, și cu toate conturile mele, să aduc lume cât mai multă în restaurant. Din păcate atât a fost să fie. Pandemia a reușit să mă pună la pământ și să închidem afacerea. Am predat spațiul”, a spus Maria Buză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: