Redactia.ro
Home » Știri » Maria Buză, la un pas de moarte! Actrița a dezvăluit totul în emisiunea ”Vorbește Lumea”

Maria Buză, la un pas de moarte! Actrița a dezvăluit totul în emisiunea ”Vorbește Lumea”

Maria Buză revine în televiziune la Asia Express 3. Participă alături de Lia Bugnar

Actrița Maria Buză a dezvăluit, joi, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PROTV că a fost la un pas de moarte înainte de a-l aduce pe lume pe copilul ei. Mai exact, cu puțin timp înainte ca ea să nască, soțul a fost întrebat de doctori pe cine alege să supraviețuiască: actrița sau fiul lor?

Maria Buză, la un pas de moarte

Maria Buză a fost la un pas de moarte înainte de a da naștere fiului ei, Andrei Pătrașcu. În emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PROTV actrița a mărturisit că soțul ei a fost întrebat chiar înainte ca ea să nască, pe cine alege să supraviețuiască: Maria Buză sau copilul lor?

”Ziua în care soțul meu trebuia să fie fericit , a trebuit să aleagă între mine și copil. Nu știam că am probleme de sănătate, mi-am făcut toate analizelel, medicul m-a asigurat că totul este în regulă. Am fost foarte active în ultimele luni de sarcină.Medicii au făcut tot posibilul să ne salveze pe amândoi.  Dumnezeu ne-a ocrotit, astăzi ne putem bucura de un copilaș deștept, frumos”, a spus Maria Buză la ”Vorbește Lumea”.

Fiul Mariei Buză

Artista este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu, iar fiul lor, Andrei, este acum elev în clasa a zecea. Deși acesta provine dintr-o familie de artiști, el nu are deloc intenția să se îndrepte spre acest domeniu! Mai mult, vrea să urmeze o carieră total diferită de cea a părinților săi. Maria Buză vorbește despre alegerea pe care vrea să o facă Andrei.

”El înclinații are, dar nu prea vrea să ne calce pe urme. Asta mă și bucură, dar mă și gândesc că poate i-ar fi fost un picuț mai ușor dacă alegea calea asta. Dar nu pot spune că nu mă bucură ce are el în gând. E clasa a zecea și la profilul științele naturii studiază biologia, chimia, anatomia. Și el zice că are șanse să meargă mai departe. Își dorește foarte tare să devină medic”,a mărturisit artista pentru Libertatea.

Video EXCLUSIV/Fiul Mariei Buză nu vrea să fie artist. ”Nu ne moștenește, se face doctor!”

Maria Buză a mai spus că obișnuia să fugă cu soțul său, în escapade spontane. Dar doar atunci când erau mai tineri și nu aveau alte obligații. În prezent, ei preferă să petreacă timp în trei, împreună cu fiul lor.

”Aveam ieșiri spontane când eram tineri și nu aveam obligații. Dar acum nu prea. Se întoarce copilul de la școală. Iar în week-end noi muncim”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: