Redactia.ro
Home » Monden » Maria Chițu face dezvăluiri despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor: ”Aștept să văd cum va continua”

Maria Chițu face dezvăluiri despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor: ”Aștept să văd cum va continua”

Maria Chițu face dezvăluiri despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor: ”Aștept să văd cum va continua”

Maria Chițu a făcut dezvăluiri despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor România. Deși s-a zvonit că ar avea o relație cu Albert Oprea, aceasta a spus adevărul despre viața ei sentimentală. 

Maria Chițu face dezvăluiri despre iubitul pe care l-a cunoscut în avionul de la Survivor

Maria Chițu a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021. Aceasta a ajuns până în seminifala competiției din Republica Dominicană. În timpul concursului de la Kanal D, au apărut zvonuri conform cărora între ea și Albert Oprea s-ar fi legat ceva mai mult decât o frumoasă relație de prietenie. Acum, fosta concurentă susține adevărul este altul. Fosta Războinică de la Survivor România și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au cunoscut pe avion, în drumul înapoi spre casă.

Tânăra de la Survivor România, în vârstă de doar 20 de ani susține că este foarte încântată de noul ei partener și privește cu entuziasm către viitor spre aventurile pe care îi așteaptă în doi. Maria Chițu susține că începutul poveștii lor de dragoste a fost ca în filme. În ceea ce privește viața ei profesională, fosta Războinică intenționează să-și găsească un loc de muncă stabil, iar visul ei este să-și deschidă o școală de dans.

”Mă văd cu un băiat în perioada asta. El este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră. Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație”, a declarat fosta Războinică Maria Chițu.

Fanii au crezut că Maria Chițu este împreună cu Andrei Dascălu

După terminarea emisiunii Survivor România, Maria Chițu a fost întrebată de fanii săi de pe Instagram dacă formează un cuplu cu finalistul Andrei Dascălu. Deși a recunoscut că îl simpatizează, Maria a declarat că nu există nimic amoros între cei doi. Cu toate că foarte multe persoane le-au spus că se potrivesc și ar forma un cuplu minunat, cei sunt doar prieteni.

”Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate. Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă”, a spus Maria Chițu, pe contul ei de Instagram, întrebată de un fan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: