Redactia.ro
Home » Stil de viață » Maria Ghiorghiu lansează anunțul la început de an. Când va avea loc a doua venire a lui Iisus pe pământ

Maria Ghiorghiu lansează anunțul la început de an. Când va avea loc a doua venire a lui Iisus pe pământ

Maria Ghiorghiu anunță când va veni Iisus Hristos pe pământ.

Într-un moment deosebit de emoționant, Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru abilitățile sale paranormale, a făcut un anunț care i-a uimit pe cei care au avut privilegiul de a-l citi. În timp ce scria un articol anterior, Maria a avut o experiență spirituală profundă și a primit un mesaj uluitor referitor la a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ.

În viziunea sa, Maria a descris un cer aurit care a coborât deasupra Pământului, dezvăluind o scenă remarcabilă. Pe o apă întinsă, o barcă goală se ridica, în timp ce pe malul apei se afla un grup de oameni îmbrăcați în vesminte lungi. În mijlocul lor, un bărbat tânăr, în veșmânt alb ca de lumină, era identificat ca fiind Domnul Iisus Hristos. Cu o barbă mică și părul lung și ondulat, el era prezent în fața lor, slab la față. Un glas a rostit cuvintele:

„Şi a venit acum 2000 de ani!
Şi va veni din nou!”.

Maria Ghiorghiu știe ce va urma în România

Un nor auriu extrem de dens și strălucitor a apărut în fața Mariei, purtând mesajul cifrat: „Şi a venit acum 2000 de ani! Şi va veni din nou 2001…!” Cititorii sunt lăsați cu sentimentul puternic al iminenței venirii lui Iisus Hristos, venire ce va avea avea loc în secolul nostru.

Maria a subliniat că aceste cuvinte îi confirmă convingerea că Iisus Hristos va reveni în acest secol, așa cum este sugerat de cifra „2001”. Ea ne îndeamnă să fim pregătiți sufletește și trupește pentru acest moment divin care va avea loc în România, țara sfântă și aleasă de Dumnezeu ca fiind Viitorul celui de-al Doilea Nou Ierusalim.

În ciuda scepticismului pe care astfel de afirmații îl pot stârni, Maria Ghiorghiu transmite un apel la pregătirea spirituală și afirmă că România va fi Cel de-al Doilea Nou Ierusalim și Grădina Maicii Domnului. Mesajul ei este transmis cu o mare dragoste și convingere într-un viitor spiritual remarcabil pentru această țară.

Să rămânem deschiși la interpretările și credințele diferite, în timp ce reflectăm asupra acestui anunț uluitor și privim spre viitor cu speranță și pregătire sufletească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: