Redactia.ro
Home » Monden » Predicţii şocante de la Maria Ghiorghiu pentru 2024. A auzit un glas din cer. Urmează ceva cumplit?

Predicţii şocante de la Maria Ghiorghiu pentru 2024. A auzit un glas din cer. Urmează ceva cumplit?

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut un anunț șocant

Maria Gheorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, cunoscută pentru premonițiile ei. De această dată, ea a primit un „mesaj divin” referitor la sfârșitul lumii, o temă prezentă în toate culturile și religiile.

Femeia susţine că a auzit un glas din cer care a avertizat-o că ceva cumplit urmează să se întâmple.

A vorbit despre sfârşitul lumii

Clarvăzătoarea vorbește despre sfârșitul lumii, o temă prezentă în toate culturile și religiile. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre ultima experiență trăită în acest sens.

Maria Ghiorghiu a scris, pe blogul său, încă una din previziunile sale. Cea considerată a fiind clarvăzătoare, care trimite „mesaje divine” atât pe site-ul propriu, cât și la mai multe posturi de televiziune.

Unii cred că nu va fi vorba despre un final propriu-zis, ci despre o reinventare a umanității, așa cum susţine și Maria Ghiorghiu. Ea spune că a auzit un glas din cer care a avertizat-o cu privire la sfârșitul omenirii.

„Dragii mei, în această după amiază, în timp ce scriam pe blog, aud un glas care vine din Cerul sfânt și care strigă așa: «Creștini! Azi voi găsi un termen lung. Voi vorbi odată pentru totdeauna».

După care, glasul dispare ca să facă loc unui alt glas. Citez «Martir! Este nevoie și de martir. Fără acesta, fără Martir nu se poate. Am fost și suntem martori la întâmplări viitoare! Acest botez este simplu. Este Fiul scăldat în toate timpurile. Prea scump este numele Tău, Doamne, între viață și moarte!».

Dragii mei, primim semne din Cer cu fiecare clipă a vieții noastre, cu fiecare ceas și cu fiecare zi din viața noastră”, a spus Maria Gheorghiu pe blogul ei, Dumnezeu există – Mărturii.

Are premoniţii de la 3 ani?

Maria Gheorghiu a început să aibă premoniții încă de la 3 ani, însă la început era prea mică să înțeleagă ce se întâmplă.

Am realizat totul, adică adevărul lui Dumnezeu și al Duhului Sfânt abia în 1997, când bunul Dumnezeu mi-a luat mama, printr-un accident de mașină. Cu 2 ore înainte de tragedie, văzusem totul întocmai ca într-un vis.

Când m-au sunat cei dragi de la țară, ca să-mi spună de tragedia cumplită, le-am spus să se oprească din vorbit, ca să le spun eu cum s-a întâmplat, deși eram la 400 km distanță în clipa în care a avut loc accidentul.

Din acea zi, am știut ca bunul Dumnezeu are un plan cu mine, cu viața mea. Am început să scriu tot ce vedeam și tot ce auzeam la Porunca Lui Dumnezeu, am scris în sutele de caiete adunate până în ziua de astăzi.

Și nu m-am împiedicat dragilor, nici de cuvintele jignitoare ale ateilor, nici de săgețile celor plini de sine și de mândrie, și nici de cuvintele celor care mă trimiteau la nebuni. Am mers mai departe cu fruntea sus, cu credință statornică, cu inima și cu sufletul neînfrânt de răutățile semenilor, de jignirile lor, de tot ce-mi aruncau în față”, a mai spus Maria Gheorghiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: