Redactia.ro
Home » Știri » Premoniție terifiantă pentru România! Maria Ghiorghiu: „Brusc, de jos de la pământ se ridică un nor negru ca o tornadă, un nor ce-a acoperit seninul Cerului într-o clipă”

Premoniție terifiantă pentru România! Maria Ghiorghiu: „Brusc, de jos de la pământ se ridică un nor negru ca o tornadă, un nor ce-a acoperit seninul Cerului într-o clipă”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut un anunț șocant

Maria Ghiorghiu, o clarvăzătoare din România cunoscută pentru prezicerea unor evenimente, vine cu noi previziuni pentru viitorul vremii în România. Potrivit declarațiilor sale, toamna va veni mai devreme decât se așteaptă, iar temperaturile caniculare vor fi înlocuite de ploi și vijelii.

Luna iulie a fost deosebit de călduroasă, stabilind un record în istoria meteorologică a țării. Însă, chiar dacă specialiștii avertizează că astfel de perioade caniculare vor deveni mai frecvente în viitor, Maria Ghiorghiu contrazice aceste prognoze și susține că toamna va face simțită prezența mai devreme decât ne-am aștepta.

Maria Ghiorghiu: „Brusc, de jos de la pământ se ridică un nor negru ca o tornadă”

După o scurtă perioadă de căldură în luna august, clarvăzătoarea prevede că vremea se va schimba radical. Într-o dimineață, a fost trezită de o lumină albă și strălucitoare care i-a indicat un cer senin și canicular în sudul și sud-estul țării. Însă, într-o clipă, un nor negru s-a ridicat de jos de la pământ, acoperind cerul în întregime. Ploaia torențială și vijeliile au urmat imediat, aducând răcorirea atât de așteptată.

„În această dimineață în zori, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată înspre Sud, Sud-Est, un Cer de ziuă însorit și chiar caniculară vremea afară. Brusc însă, de jos de la pământ se ridică un nor negru ca o tornadă, un nor ce-a acoperit seninul Cerului într-o clipă.

Ploaia a început să cadă torențial, iar vijeliile erau la ele acasă. Dragilor, mult nu vom mai suferi de căldură. O să ne fie dor ca să stăm la soare și să ne bucurăm de razele sale calde și catifelate.

Dumnezeu și Măicuța Domnului va răcori pământul și vom avea o vreme ca de toamnă. Să avem credință tare în Bunul Dumnezeu și-n Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu și ne vom bucura de tot DARUL și HARUL PreaSfintei Treimi și al Maicii Lui Dumnezeu. Să fim buni și milostivi, să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, să ne bucurăm de viață și de cei dragi nouă și vom fi fericiți”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

Maria Ghiorghiu: „Ca într-un crater au intrat toate!”

Maria Ghiorghiu nu este străină de astfel de premoniții, iar credința sa profundă a ajutat-o să anticipeze tragedii și evenimente importante din trecut. Aceasta susține că a primit viziuni legate de inundațiile din România, iar orașele Timișoara și Aiud au fost menționate:

 „În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea doar atât: „Timișoara, Aiud!”

Moment în care, văd înspre Nord, Nord -Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile. În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri. Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș.

Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate.

Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre”, se arătă în postarea acesteia.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: