Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ilioiu a rămas fără iubit? Fosta ispită de la Insula Iubirii nu se mai poate privi în oglindă după ce fața i-a fost mutilată

Maria Ilioiu a rămas fără iubit? Fosta ispită de la Insula Iubirii nu se mai poate privi în oglindă după ce fața i-a fost mutilată

GALERIE FOTO (5) Maria Ilioiu a rămas fără iubit

Maria Ilioiu a rămas fără iubit? Fosta iubită de la Insula Iubirii a trecut prin momente dramatice după ce a fost mutilată de un medic fals. Acum un an, Maria Ilioiu încă suferă după ce fața i-a fost afectată în urma unui tratament cosmetic. Mai mult, se pare că vedeta a rămas și fără iubit. Cum se simte acum vedeta?

Maria Ilioiu a rămas fără iubit? Fosta ispită de la Insula Iubirii nu se mai poate privi în oglindă după ce fața i-a fost mutilată

Maria Ilioiu a rămas fără iubit? Una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc, s-a confruntat în urmă cu un an cu o experiență traumatizantă. După ce a apelat la o clinică pentru a-și face anumite tratamente faciale, Maria Ilioiu a rămas mutilată. Cu toate că nu avea probleme cu tenul, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a dorit o îmbunătățire prin intermediul unui peeling facial. Însă rezultatul a fost dezastruos. Efectiv, fața vedetei a suferit arsuri, iar timp de un an, Maria a încercat să-și repară pielea feței. Pe lângă faptul că fața i-a fost mutilată, Maria a fost nevoită să sufere și din cauza faptului că cei apropiați au abandonat-o. Se pare că vedeta s-a despărțit și de iubitul ei. Recent, fosta ispită a povestit într-o emisiune tv cum se simte la un an de la eveniment șocant și cum încearcă să-și revină.

Maria Ilioiu

Chiar și acum, Mariei îi este greu să se privească în oglindă.„Este foarte greu să treci prin așa ceva, mai ales când nu ai persoane care să te susțină. A trecut un an, dar pentru mine parcă ieri s-a întâmplat. Pentru mine, această zi este foarte grea, acum un an am fost mutilată, astăzi eu cicatrici pe față. Încă sunt psihic jos. Nu am reușit să mă reechilibrez. Am apelat la ajutor specializat, altfel nu reușeam să îmi revin cât de cât. Aveam atacuri de panică, simțeam că mor, că fac infarct. Simțeam că o să mor, că o să leșin, că fac infarct în secunda asta”, a declarat Maria Ilioiu.

Vedeta, abandonată de prieteni

Maria a povestit că oamenii reacționează diferit la situația ei delicată. Pe lângă faptul că a pierdut foarte multe pe partea profesională, Maria a fost criticată de cei din jurul său. Printre persoanele care au fost alături de ea, a fost iubitul ei, de care anunța în luna martie că s-a despărțit. „Nu am vrut să cunosc pe nimeni nou, am rămas în relația mea pe care o aveam de mult timp. Nu am vrut să trec prin această traumă. Poate multă lume râde de mine, poate multă lume mă compătimește, paote multă lume înțelege prin ce am trecut. Mi-a fost alături, nu s-a îndepărtat. M-au ajutat mesajele de încurajare”, a mai aădugat vedeta la de Insula Iubirii.

Maria a postat pe Instagram un clip video cu ea, alături de un mesaj în care le transmitea fanilor săi că după despărțirea de iubitul său, revine de la viață. ”Nu știu voi cum sunteți, dar eu, mereu când mă despart, revin la viață…”, este mesajul postat de diva sexy pe contul său de Instagram.

Maria Ilioiu, anunta despartirea de iubit
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: