Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ilioiu, desfigurată după o intervenție estetică. Fosta ispită a izbucnit în lacrimi: ”Voi rămâne cu cicatrice pe viață”

Maria Ilioiu, desfigurată după o intervenție estetică. Fosta ispită a izbucnit în lacrimi: ”Voi rămâne cu cicatrice pe viață”

Maria Ilioiu, desfigurată după o intervenție estetică

Maria Ilioiu, desfigurată după o intervenție estetică. De mai multe zile, o tânără a mers la Acces Direct unde a acuzat că un medic estetician a mutilat-o pe viață în urma unei intervenții la posterior. Ulterior, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Maria Ilioiu a declarat că și ea a fost victima aceleiași clinici, fiind mutilată pe față. Vedeta a izbucnit în lacrimi, menționând că a rămas cu sechele psihice în urma acestei probleme.

Maria Ilioiu, desfigurată după o intervenție estetică. Fosta ispită a izbucnit în lacrimi: ”Voi rămâne cu cicatrice pe viață”

Maria Ilioiu, desfigurată după o intervenție estetică. Tot mai multe persoane acuză că au rămas mutilate pe viață din cauza medicilor esteticieni. Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, Maria Ilioiu a vorbit la Acces Direct despre problema care a afectat-o atât fizic, cât și psihic. Vedeta a spus că a fost victima unei clinici de estetică din București. Maria a vrut să-și facă un peeling chimic la nivelul feței, dar a fost mutilată pe viață, chipul său fiind ars. Fosta ispită a izbucnit în lacrimi, menționând că a rămas cu sechele după această intervenție. Deși au trecut 10 luni de la intervenție, vedeta a spus că nu poate ieși afară din casă nemachiată și plânge de fiecare dată când se privește în oglindă.

Maria Ilioiu a acceptat să se demachieze în direct, pentru a le arăta telespectatorilor cum arată fața sa în prezent, după peeling-ul chimic pe care l-a făcut la clinica de estetică. Fața acesteia este în continuare roșie și semnele sunt vizibile, cu toate că a trecut mult timp. ”Fața se umflase aveam pur și simplu o față foarte umflată. S-a desumflat, am rămas cu aceste cicatrici, cu niște prejudicii foarte grave și se pare permanente. La o lună de zile aveam ditamai coaja pe toată fața. Mi-au zis că se vindecă că arată bine.”, a spus Maria Ilioiu. Cu lacrimi în ochi, Maria a spus că își dorește să fie un exemplu pentru tinerele care vor să facă aceste intervenții, susținând că trebuie să evalueze foarte bine clinica la carre vor să facă asemenea proceduri.

 

O tânără nu se poate deplasa din cauza unei intervenții estetice

O tânără în vârstă de 33 de ani a apărut în emisiunea Acces Direct pentru a-și prezenta drama în care se află. Aceasta și-a făcut în urmă cu ceva timp o operație estetică la nivelul posteriorului, dar acum nu se mai poate așeza, iar trupul său este distrus. Mai mult, victima a declarat că a avut gânduri de sinucidere după ce a fost mutilată de clinică estetică. „Am dureri atât de mari, încât trebuie să stau în pat. Efectiv nu pot să merg. Rezultatul a fost dezastruos, dureri foarte mari, am avut si ganduri negre. Am zile în care durerile sunt atât de mari, încât nu știu cum să fac. Am avut un episod foarte alarmant. Coboram la un moment dat scările și nu mi-am mai simți piciorul. Dacă fac mai mult de 3 ore curățenie trebuie să stau. Nu pot să fac sport, sală. Părinții m-au sfătuit de la început să fac această prostie, dar patronul a fost atât de convingător...”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: