Redactia.ro
Home » Monden » Maria Ilioiu și-a micșorat buzele. Cum arată acum ispita

Maria Ilioiu și-a micșorat buzele. Cum arată acum ispita

GALERIE FOTO (3)

Fosta vedetă Antena 1 a decis să-și micșoreze buzele și să revină la un look mai natural. Decizia a venit – zice ea – după ce și-a văzut imaginea pe micile ecrane. Cum arată acum Maria Ilioiu?

Maria Ilioiu și-a micșorat buzele

Concurentă în cadrul show-ului de televiziune „Bravo, ai stil!”, Maria Ilioiu a uimit cu o înfățișare nouă. Fosta ispită a decis să-și micșoreze buzele printr-o intervenție estetică, iar rezultatul a fost lăudat de toată lumea.

Maria spune că procedura a fost una ușoară și că a constat în „topirea” acidului hialuronic. „Vin de la clinică, pentru că am ales să fac o intervenţie asupra buzelor mele. Am ales să devin naturală şi să-mi topesc tot acidul din buze”, a spus Maria Ilioiu prezentă în platoul emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities„.

 

Cum arată acum fosta ispită

Maria se bucură acum de un look mult mai natural, care a fost apreciat de toată lumea. Internauții s-au declarat satisfăcuți de schimbarea făcută și au rugat-o să nu-și mai mărească niciodată buzele. Chiar și Cătălin Botezatu, unul dintre jurați, a apreciat-o pentru decizia luată. „Arăți foarte bine, dar să nu mergi mai departe cu micșorările. Ar fi păcat”, a spus, jovial, designerul, referindu-se la implantul mamar.

Așa arată acum Maria Ilioiu

Cât despre decizia de a-și micșora buzele, Maria Ilioiu a mărturisit că a venit după ce și-a văzut imaginea pe micile ecrane. Ea spune că și-a dat seama că buzele erau „exagerate” și că părerile celor din online au convins-o să și le micșoreze.

„Am făcut-o pentru că m-am văzut şi io la televizor şi se observa că sunt prea exagerată. Ştii care-i treaba? Televizorul este cea mai bună oglindă Acolo te vezi, îţi poţi da seama de tine… Mi-am dat seama că este exagerat. Eu nu am vrut să exagerez, eu doar am vrut să repar, pentru că aveam o gâlmă şi am zis hai să pun şi în partea cealaltă să fie buzele simetrice. Am făcut intervenţia cu o seară înainte şi aveam buzele foarte inflamate şi era normal să fiu foarte…”, a spus Maria Ilioiu în timpul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini