Redactia.ro
Home » Sport » Maria Sharapova este însărcinată cu primul ei copil. Fosta jucătoare de tenis s-a logodit în 2020

Maria Sharapova este însărcinată cu primul ei copil. Fosta jucătoare de tenis s-a logodit în 2020

GALERIE FOTO (5) Maria Sharapova este însărcinată cu primul ei copil

Maria Sharapova este însărcinată cu primul ei copil.Fosta tenismenă a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei de naștere. Maria Sharapova a împlinit 35 de ani, iar în curând va deveni mamă. Renumita sportivă s-a logodit în 2020 și vor avea primul copil.

Maria Sharapova este însărcinată cu primul ei copil. Fosta jucătoare de tenis s-a logodit în 2020

Maria Sharapova și-a sărbătorit ziua de naștere pe 19 aprilie, într-un decor de vis. Fosta jucătoare de tenis a anunțat chiar de ziua ei că este însărcinată cu primul ei copil. „Începuturi prețioase!!! Să mănânc tort aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea”, a scris Maria Sharapova, postând prima imagine cu burtica de gravidă. Fosta sportivă a primit în doar câteva ore peste 300.000 de like-uri și mii de mesaje de felicitare. Maria Sharapova s-a retras din tenis în urmă cu doi și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. MaSha este logodită din 2020 cu Alexander Gilkes, iar peste câteva luni vor deveni părinți.

Maria Sharapova s-a retras din tenis la începutul anului 2020, din cauza multipelor accidentări. Fostul lidel mondial are 5 titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledon, pe care l-a câștogat în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a învins-o pe Serena Williams. Maria a început tenisul când avea 6 ani, atunci când s-a mutat din Rusia în SUA, alături de tatăl ei. Mama sa a rămas în Rusia, din cauza problemelor cu viza. La acea vreme, cea care i-a văzut talentul a fost Martina Navratilova, care i-a recomandat să se antreneze în Statele Unite ale Americii. La vârsta de 14 ani a jucat pentru prima dată la Indian Walls, a câștigat Wimbledon când avea 17 ani, US Open în 2006, Australian Open în 2008 și Roland Garros în 2012 și 2014. Ultimul dintre acestea fiind într-o finală cu Simona Halep.În total, Maria Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și FedCup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

Maria Sharapova a donat bani pentru refugiații ucraineni

La scurt timp după ce a avut prima reacție referitoare la războiul din Ucraina, Maria Sharapova a donat pentru refugiații ucraineni. ”Cu fiecare zi ce trece, am inima din ce în ce mai frântă și sunt profund îndurerată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de criza din Ucraina.

Am donat pentru fondul creat de Save the Children (n.r.- Salvați Copiii), o organizație care muncește fără încetare pentru a le duce mâncare, apă și truse de ajutor celor care au nevoie. Mă rog pentru pace și transmit toată dragostea și sprijinul meu celor afectați”, a scris Sharapova pe contul său de Instagram.

Înainte de a posta acest mesaj, Maria Sharapova a fost criticată de internuați că nu ia nicio atitudine în acest caz, iar după ce a anunțat că sprijină financiar victimele din Ucraina, reacțiile au fost pozitive. ”Respect”, ”Ești uimitoare, Maria” sau ”Dumnezeu să te binecuvânteze”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritorilor MaShei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: