Redactia.ro
Home » Monden » Marian Godină i-a descris pe românii aflați la mare. Cum sunt recunoscuți aceștia?

Marian Godină i-a descris pe românii aflați la mare. Cum sunt recunoscuți aceștia?

Marian Godină i-a descris pe românii aflați la mare.

Marian Godină i-a descris pe românii aflați la mare.Polițistul Marian Godină continuă să-și surprindă urmăritorii de pe rețelele de socializare. Acesta a postat pe Facebook un articol în care îi descria pe românii aflați la plajă. Acesta a enumerat câteva semne care arată faptul că oamenii de pe plajă sunt cu adevărat români.

Marian Godină i-a descris pe românii aflați la mare. Cum sunt recunoscuți aceștia?

Marian Godină i-a descris pe românii aflați la mare. Face ce face și își șochează susținătorii cu postările sale din mediul online. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un articol încărcat de pe site-ul său oficial.

În articol, polițistul enumera câteva semne care arată că oamenii de pe plajă sunt români. Descrierile acestuia au stânit hohote de râs în rândul internauților. Conform acestuia, printre semnele care indică faptul că unii oameni de pe plajă sunt români, se numără purtarea conversațiilor de la distanță sau gălăgia pe care aceștia o manifestă. „Am făcut o listă curtă cu câteva semne care îți arată care oameni de pe o plajă din afara României îți sunt compatrioți.

1. Sunt gălăgioși.

2. Se miră des, ușor și, din nou, gălagios.
Exemple: „Aute pești!! Aute ce de îs!” (ca și când ar fi ceva anormal să vezi pești în apă)
3. Au vezica urinară foarte rezistentă și pot sta doar pe plajă și în apă de dimineața până seara, fără să aibă nevoie la toaletă, asta deși consumă 3-4 beri la halbă.

4. Românii poartă conversații de la distanțe de peste zece metri, uneori discuții ample, nu doar simple întrebări și răspunsuri. Uneori discuțiile pot fi auzite în franceză sau spaniolă. Nu vă lăsați păcăliți, tot români sunt.

5. Dacă o doamnă din Germania e în apă, vede niște scoici deosebite, iar soțul ei e pe șezlong, aceasta se va duce la el și îi va spune că a găsit niște scoici frumoase. Românul va economisi timp și energie și va exclama: băăă, hai băă, să vezi ce scoici am găsit!
6. Folosesc des cuvintele „dreacu’, naiba, mânca-ți-aș.

7. Stând pe șezlong, românilor le iese spiritul antreprenor și exclamă: „bă, ce le merge ălora cu parapanta aia.” „Face aia ceva bani cu masajul ei.” „Îți iei trei ski-jeturi d-alea și le dai la închiriat, te-ai scos.

8. În general, bărbații români sunt proaspăt tunși, iar șlapii sunt noi.

9. Târăsc sacoșe mari termoizolante.

10. Românii vor citi și vor spune în comentarii că nu-i așa, când ei știu de fapt că e fix așa’, a scris Godina. 

Cine este Marian Godină și cum a devenit cunoscut?

În urmă cu câțiva ani, Marian Godină, un ofițer de trafic în Brașov, un oraș de 250.000 de locuitori, a tras pe dreapta un șofer beat, care a recunoscut fapta într-un mod inedit și folosind un limbaj colorat. Ulterior, polițistul a postat conversația pe Facebook, iar șefii lui nu au fost amuzați deloc. Aceștia i-au cerut lui Godină să își șteargă contul de socializare, dar Marian s-a simțit atât de jignit, încât a decis să renunțe la viața de polițist.

Ei bine, peste noapte, după ce pagina sa de Facebook a fost oprită, serverul poliției din Brașov, a picat, primind multe mesaje de la oamenii care îl lăudau pe Marian Godină. Ziua următoare, șefii i-au cerut să activeze pagina de Facebook. Așadar, Marian Godin a devenit cunoscut în mediul online, iar în prezent are mii de urmăritori. Marian Godină are postări amuzante, iar din când în când critică corupția pe care o vede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: