Redactia.ro
Home » Monden » Marian Mexicanu trece prin momente dificile! Lăutarul a fost părăsit de copiii săi

Marian Mexicanu trece prin momente dificile! Lăutarul a fost părăsit de copiii săi

GALERIE FOTO (2) Marian Mexicanu trece prin momente dificile!

Marian Mexicanu trece prin momente dificile! Manelistul a fost părăsit de copiii săi, iar acum trece prin clipe groaznice. Mai mult, Mexicanu a declarat că aceștia îi adresează cuvinte dure și îl jignește. Totodată, lăutarul se confruntă cu numeroase probleme de sănătate.

Marian Mexicanu trece prin momente dificile! Lăutarul a fost părăsit de copiii săi

Marian Mexicanu trece prin momente dificile! După ce a fost infectat cu noul coronavirus, Marian Mexicanu trece prin clipe groaznice. Copiii acestuia l-au abandonat și nu mai țin legătura cu el. Artistul spune că aceștia sunt influențați de mama lor, iar de aproape două săptămâni nu mai știe nimic de ei. Mai mult, copiii au decis să-l blocheze și pe toate rețelele de socializare pentru a nu-i mai poate contacta.

Acesta a povestit în emisiune la Antena Stars că este extrem de afectat de ceea ce se întâmplă și nu-i vine să creadă că aceștia l-au părăsit.”Edi s-a împăcat cu maica-sa, s-a împăcat cu Maria, mi-au întors spatele și m-au lăsat singur, m-au lăsat amărat sufletește de două săptămâni. Edi și-a luat și nepoții și a plecat, mi-a dat block pe Facebook și nu mai vorbim. Sunt tare supărat pe Edi și n-am să mai vorbesc cu Edi ani de zile. Nu a procedat Edi bine cu mine, nici Maria, nici această fostă mamă. Dumnezeu să facă dreptate.Îmi vorbesc foarte urât, sunt răi, răutăcioși, mă blesteamă să mor. Aș fi vrut să fiu lângă ei, nu strică copiii, strică acea ființă, strică copii. (n.r fosta soție).”, a spus Marian Mexicanu.

Vedeta susține că toate aceste lucru se întâmplă din cauza faptului că Edi și Maria nu o plac pe actuala sa soție, Ana Maria și nu sunt de acord cu relația pe care o are cu aceasta. În ceea ce privește relația cu socrii săi, Mexicanu a spus că are o relație bună. Inițial, aceștia nu l-au vrut ca ginere, pentru că între cei doi este o diferență mai mare de vârstă. ”Prima dată nu m-au vrut, mi-a zis că noi te respectăm, dar nu… însă când m-au cunoscut și au văzut că nu sunt un vagabont, iar intenția mea a fost una foarte bună, am iubit-o și am respectat-o și o să o fac mereu cât trăiesc. Mă iubesc ca pe băiatul lor.”, a spus Marian Mexicanu.

Marian Mexicanu si sotia sa

Marian Mexicanu are probleme de sănătate

Manelistul și-a ascuns drama pe care o trăiește de mai bine de 25 de ani. Artistul a povestit într-un interviu despre simptomele grave pe care le resimte încă din tinerețe. De mulți ani, lăutarul se confruntă cu multe probleme de sănătate care nu îi dau pace, toate acestea pornind încă din tinerețe.

Primul dintre aceste evenimente triste care au declanșat manifestările anormale din organismul cântărețului a fost legat de decesul părinților săi. „Mi-am pierdut mama la 17 ani. A fost o durere imensă pentru mine, mai ales că am fost un copil așa mai mămos. După a murit tatăl meu, la 10 ani. Ca și lăutar, e o meserie foarte grea. Am avut evenimente la care oamenii se omorau la propriu. Când vezi lucruri de genul ăsta nu poți decât să faci atacuri de panică. De la 22 de ani am aceste simptome. Am căzut în depresie, la vreun an mi-am revenit, apoi după iar doi ani am căzut iar și nu mi-am mai revenit”, și-a început povestea tristă Marian Mexicanu. De asemenea, de 25 de ani nu mai îndrăznește să iasă singur din casă, cel puțin fără să fie însoțit. Este atât de marcat de manifestările sale, încât preferă să nu iasă nici măcar să își petreacă timpul cu apropiații săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: