Redactia.ro
Home » Monden » Boala cu care se luptă Horia Moculescu! Compozitorul are grave probleme de sănătate

Boala cu care se luptă Horia Moculescu! Compozitorul are grave probleme de sănătate

Boala de care sufera Horia Moculescu

Horia Moculescu are 84 de ani și locuiește împreună cu fiica lui, Nidia, în vârstă de 31 de ani. Nidia are foarte mare grijă de tatăl ei, care este grav bolnav.

Boala cu care se luptă Horia Moculescu! Compozitorul are grave probleme de sănătate

În pofida celebrității sale, compozitorul Horia Moculescu are grave probleme de sănătate, la cei 84 de ani. Alături îi este fiica sa, Nidia, cu care locuiește împreună. Nidia îl îngrijește cu tot ce are nevoie, pe tatăl său, care suferă de boală la plămâni BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică), potrivit playtech.ro.

Ce s-a ales de Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu

Boala de plămâni pe care o are Horia Moculescu este din cauza fumatului. Chiar el a recunoscut acest lucru, într-un interviu mai vechi.

”De afară aşa se vede, că sunt sănătos. Mie fumatul mi-a făcut atât de rău, încât eu, care am fost sportiv de performanţă, abia urc 20 de trepte. Sunt o ţintă, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică), o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuziasm, după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, povestea Horia Moculescu, la Antena Stars.

Deși este conștientă că tatăl ei este o persoană foarte cunoscută în țară, Nidia spune că îl vede ca pe un om normal. De altfel, mărturisește că acesta obișnuiește să stea mult timp în bucătărie, deoarece îi place să gătească.

”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar bucătarul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful”,  afirma Nidia, într-un intervi pentru Playtech.ro.

Nidia s-a împăcat cu mama ei

Nidia are în prezent o relație specială și cu mama ei, Mariana Moculescu, care a fost plecată câțiva ani în Italia. Acolo, Mariana Moculescu a avut o relație cu un alt bărbat, dar care a eșuat. Pentru aceeași sursă, menționată anterior, Mariana Moculescu a precizat că a pus capăt discuțiilor tensionante cu fostul soț, Horia Moculescu, dar și cu Nidia.

EXCLUSIV Mariana Moculescu, dezvăluiri despre incredibila legătură dintre Nidia și Horia Moculescu. Nimeni nu are loc între ei - IMPACT

”Am lăsat totul în urmă, acum Nidia mă vizitează des, mergem împreună la mall, la cosmetică, la plimbare. În fiecare dimineață, îi trimit câte un sms, în care îi spun: ”Bună dimineața, trandafirul meu iubit și frumos!”. Da, pe Horia îl iubește mai mult decât pe mine, dar mă bucur că acum am făcut pace și cu Moculescu, am pus capăt discuțiilor”, a mai declarat Mariana Moculescu.

În trecut, Nidia a fost suspectă de consum de droguri, dar mereu Horia Moculescu a intervenit și i-a luat apărarea.

”Fata mea nu are nicio treabă cu drogurile, eu am controlat-o pe mâini și am verificat-o în localul unde cânta și nu am observat nimic”, o apăra compozitorul, într-un interviu tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: