Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a întors Mariana Moculescu din Italia în România. Fosta soție a lui Horia Moculescu, în depresie

De ce s-a întors Mariana Moculescu din Italia în România. Fosta soție a lui Horia Moculescu, în depresie

GALERIE FOTO (2)

Fosta soție a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu, a dezvăluit recent, într-un interviu, motivul pentru care a ales să părăsească Italia și să revină în România. Acolo ar fi avut parte de traume, care i-au cauzat o depresie. Relația ei cu italianul Massimiliano Lorenzini s-a terminat cu scandal.

De ce s-a întors Mariana Moculescu din Italia în România. Fosta soție a lui Horia Moculescu, în depresie

Mariana Moculescu a revenit pe meleagurile natale, anul trecut în iulie, după ce relația cu italianul Massimiliano Lorenzini nu a mai mers și chiar s-a încheiat în scandal. În Italia, fosta soție a lui Horia Moculescu a avut parte de unele traume, care i-au cauzat o depresie, spune ea într-un interviu.

Massimiliano Lorenzini nu mai era bărbatul de care s-a îndrăgostit. A început să o mintă și să-i fie infidel. Așa că Mariana Moculescu l-a părăsut fără să-l anunțe.

Image result for mariana moculescu si italianuk lorenzini

„ M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală. Chiar dacă trăiam într-o casă frumoasă și nu-mi lipsea strictul necesar, suferința m-a determinat să plec în țară, fără să anunț plecarea mea din motive de securitate. Am realizat că acest bărbat mă crucifica prin tot ceea ce făcea în ascuns, multe trădări, multe minciuni, infidelități, aroganțe, bârfe”, a povestit Mariana Moculescu pentru click.ro.

Image result for mariana moculescu si italianuk lorenzini

Mariana Moculescu s-a împăcat cu fiica ei și a reluat legătura cu Horia Moculescu

Odată revenită în țară, Mariana Moculescu s-a împăcat cu fiica sa, Nidia, iar prin intermediul acestia a luat legătura și cu Horia Moculescu. Chiar și-au făcut cadouri reciproce de Crăciun.

Image result for mariana moculescu si fiica ei

„Cu Nidia mă întâlnesc atunci când mă vizitează și sorbim împreună un delicios ceai de trandafiri, dar și atunci când mergem la saloane de frumusețe și sănătate. Păstram zilnic contactul prin mesaje frumoase și videocall WhatsApp, iar în acest sens am hotărât amândouă să îmi iau o pisicuță. Prin intermediul Nidiei, eu și Horia ne-am făcut reciproc cadouri de Crăciun și de Revelion (primind chiar și o porție de sarmale foarte gustoase gătite de el). De asemenea, ne-am transmis deseori salutări și urări de bine Păcat că suferința îmi umbrește tihna șederii în țara mea. Sper și îmi doresc mult să scap de această pacoste”, a mai declarat Mariana Moculescu pentru sursa citată.

Image result for mariana moculescu si horia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: