Redactia.ro
Home » Monden » Unde e acum Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu? Femeia trăiește cu un bărbat însurat

Unde e acum Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu? Femeia trăiește cu un bărbat însurat

GALERIE FOTO (2)

Mariana Moculescu, fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu, a povestit cum este viața ei în prezent, după divorțul de artist. Vedeta se află acum în Italia alături de iubitul ei. 

Marian trăiește o viață frumoasă în Italia

După divorțul de Horia, Mariana s-a stabilit în Toscana, Italia, unde își petrece viața cu iubitul ei italian, Massimiliano. Bărbatul este încă însurat, însă femeia este sigură că va divorța și își vor petrece restul vieții împreună.

”Am rezidență italiană la adresa casei lui Massimiliano și după ce va divorța anul acesta vom mai vedea ce idei ne mai vin”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Cei doi au trăit multe întâmplări împreună, chiar ea povestea de faptul că, recent, au fost amendați pe durata măsurilor de restricție din Italia.

”În această perioadă de carantină eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și pedepsiți cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult și de aceea am încercat să alung monotonia cerând sfaturi prietenilor. Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă, am gătit românește, am stat uneori în brațele lui Massimiliano, vizionând știri și filme”, a declarat Mariana Moculescu pentru click.ro.

De ce au dovorțat Marian și Horia Moculescu”

Mariana Moculescu a trîit o frumoasă poveste de dragoste cu Horia, de care a divorțat în anul 2000. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 30 de ani. Dovorțul lor a fost unul care a stat mult timp în atenția presei. Cei doi au creat un întreg scandal și s-au războit mulți ani prin tribunale.

”Cu Horia Moculescu m-am întâlnit în ianuarie 1986. A fost un coup de foudre din prima secundă când ne-am văzut. Eu, tânără aspirantă la un rang de cântăreață de muzica pop, și el compozitorul minunat, cel ce mă putea înălța la cer”, a declarat Mariana.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: