Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Horia Moculescu. Cum a murit singurul lui fiu

Drama lui Horia Moculescu. Cum a murit singurul lui fiu

Drama lui Horia Moculescu. Cum a murit singurul lui fiu

Horia Moculescu trăiește o dramă cumplită, fiind măcinat de durere! Compozitorul nu poate să treacă peste moartea fiului lui, Ionuț, care s-a stins din viață în urmă cu 13 ani. 

Cum a murit singurul fiu al lui Horia Moculescu

Horia Moculescu, în vârsta de 78 de ani este distrus de durerea pe care i-a provocat-o moarte singurului său fiul. În urmă cu 13 ani, Ionuț, fiul compozitorului, a încetat din viață la vârsta de 31 de ani, după ce s-a prăbușit pe caldarâm, de la etajul 5 al blocului din Berlin în care locuia. Mariana Moculescu, mama lui vitregă, cea care l-a îngrijit câțiva ani, ne-a povestit că Ionuț a avut o viață chinuită de boli.

Pe 1 aprilie 2008, compozitorul Horia Moculescu a primit o veste devastatoare! Fiul său, Ion Horia Moculescu, care locuia cu mama lui, Ana Maria, cea de-a treia nevastă a artistului, la Berlin, încetase din viață.

Mulți au susținut, la acea vreme, că ar fi vorba despre un suicid, însă Mariana Moculescu, ultima nevastă a lui Horia, a povestit cum s-au întâmplat de fapt lucrurile.

”Nu s-a sinucis cum s-a zvonit, a fost un accident. El fusese diagnosticat cu Hepatita C, făcea tratament cu Interferon, dar și cu alte pastile, care l-au băgat în depresie. În  acea seară, a vrut să repoziționeze antena tv de pe balcon, dar pentru că era foarte amețit din cauza tratamentului, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 5”, a declarat Mariana Moculescu.

Potrivit femeii, Ionuț a avut probleme de sănătate încă din naștere. Se pare că fiul marelui compozitor a avut de mic probleme cu vederea și a trecut prin mai multe operații.

”Fiul lui Moculescu se născuse aproape orb. Purta ochelari fumurii, căci cu un ochi nu vedea absolut deloc, iar la celălalt avea dioptrii -13, adică enorm. S-a chinuit toată  viața cu vederea, a fost operat de câteva ori în Germania, unde locuia cu mama lui, Ana Maria. Toate cheltuielile au fost suportate de tatăl său vitreg, Klaus Carmienke, arhitect de profesie, care l-a ținut și la studii, în Berlin. Horia îmi zicea adesea că se simte prost că de fiul lui are grijă altcineva. Ionuț era un bărbat foarte deștept, a făcut Politologie, avea și doctoratul luat”, a mai dezvăluit Mariana Moculescu.

Horia Moculescu are un nepot

Acum, după tragedia care nu-i dă pace marelui compozitor, singurul lucru care îi mai încălzește inima este nepotul său, fiul lui Ionuț Moculescu. Ionuț a trăit, în Germania, o mare decepție amoroasă.

”Se îndrăgostise, înainte să se îmbolnăvească de Hepatita C, de o balerină cu zece ani mai mare decât el, însă mama lui nu a fost de acord cu această relație. Prin urmare, balerina l-a părăsit pe Ionuț, iar când a plecat l-a luat cu ea și pe fiul lor, Leon, acum în vârstă de 15 ani”, a povestit Mariana.

Mariana l-a cunoscut foarte bine pe fiul lui Horia Moculescu, pentru că, preț de câțiva ani, i-a fost mamă vitregă, scrie click.ro.

”Îmi era tare drag. Uneori îl scăpam din gura lui Horia, căci el era mai strict și mai nervos. De pildă, într-o zi, în drum spre mare, Ionuț poftea la pepene galben, dar Moculescu i-a interzis să facă mizerie în mașină. Eu, văzând că băiatul s-a supărat, am rupt pepenele cu mâna și i-am dat să mănânce. Atunci, s-a uitat spre Horia și i-a zis: «Tată, îi pot spune mamă Marianei?»”, a mai dezvăluit femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: