Redactia.ro
Home » Monden » Marian Nistor și Doina Paraschiv, trei aniversări într-o singură zi. Cum au sărbătorit cei doi soți evenimentele emoționante din viața lor

Marian Nistor și Doina Paraschiv, trei aniversări într-o singură zi. Cum au sărbătorit cei doi soți evenimentele emoționante din viața lor

Marian Nistor și Doina Paraschiv, trei aniversări importante într-o singură zi. Cum au sărbătorit cei doi soți evenimentele marcante din viața lor

Marian Nistor și Doina Paraschiv au avut parte de trei aniversări importante într-o singură zi. Iată despre ce e vorba. Cum au sărbătorit cei doi soți evenimentele marcante din viața lor și ce urări le-au făcut fanii și apropiații prin intermediul rețelelor de socializare.

Marian Nistor și Doina Paraschiv, trei aniversări într-o singură zi. Cum au sărbătorit cei doi soți evenimentele emoționante din viața lor

Marian Nistor și Doina Paraschiv sunt o pată de culoare în showbiz-ul românesc. Cei doi au o particularitate a lor, în special dacă vorbești despre preferința lor de a purta bentițe pe cap. Recent, cuplul a sărbătorit trei evenimente marcante din viața lor în aceeași zi, pe patru octombrie. Iată despre ce e vorba. Doina Paraschiv a scris un mesaj pe pagina de Facebook a lui Marian Nistor, la care are acces.

„SOȚULUI MEU DRAG. Astăzi, suntem in pragul a trei aniversări: ziua ta de naștere, cununia religioasă și nu in ultimul rând ziua când ne-am cunoscut. Pentru toate acestea-ți multumesc și-un unic: La mulți ani!”.

Marian Nistor a atins vârsta de 79 de ani. Soția lui are 61 de ani, împliniți în iunie. Cei doi au împlinit 24 de căsătorie și un număr de ani din prima zi când s-au cunoscut. Dacă alte dăți, cei doi soți petreceau în compania prietenilor, anul acesta au preferat să ciocnească un pahar numai ei.

„De ziua mea de naștere am fost singuri amândoi, tête-à-tête și atât. Am petrecut numai noi doi. Nu ne-am mai aventurat. Am stat liniștiți. Nu am mai apărut la televizor. Erau plecați toți în concedii, nu erau emisiunile care ne trebuiau nouă. În toamnă reluăm aparițiile”, a declarat Marian Nistor pentru Viva!.

„Ne-am cunoscut la filmări la televiziune. Dorina venise dintr-un turneu efectuat în Australia și ne-am întâlnit acolo. Cățelușa ne-a unit, un caniche imperial. A plecat de lângă mine și s-a dus la scaunul Dorinei, unde stătea ea. În dreapta stăteau fetele, în stânga băieții. Am stat de vorbă frumos și de a doua zi ne-am întâlnit și am rămas împreună. De fapt, cățelușa mea ne-a unit. Nu a mai plecat de acolo… Am filmat pe rând. A fost ceva deosebit. N-am să uit niciodată acea zi”, a mai spus liderul trupui Savoy.

Foarte multe persoane le-au transmis felicitări celor doi cu aceste trei ocazii: „La multi ani fericiți, dragilor! Va îmbrățișăm cu tot dragul”, „LA MULTI ANI sănătoși ! Vă văd destul de des, arătați super, sunteți doi frumoși! Vă îmbrățișez!”, „Va iubesc, cu voi și melodiile voastre am crescut. Să fiți binecuvântați”, au scris câteva persoane pe Facebook în semn de apreciere pentru cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: