Redactia.ro
Home » Știri » Marian Vanghelie vrea din nou la Primăria Sectorului 5! Este oficial, și-a depus candidatura 

Marian Vanghelie vrea din nou la Primăria Sectorului 5! Este oficial, și-a depus candidatura 

Marian Vanghelie vrea din nou la Primăria Sectorului 5! Este oficial, și-a depus candidatura 

După patru mandate la Primăria Sectorului 5 și mai multe acuzații de corupție, Marian Vanghelie pare să revină în lumina reflectoarelor politice, exprimându-și dorința de a ocupa din nou funcția de primar. Această mutare a fost întâmpinată cu reacții mixte, în special dată fiind condamnarea sa la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită și alte dosare de corupție pendente.

Marian Vanghelie vrea din nou la Primăria Sectorului 5

Într-un interviu, Vanghelie a abordat direct chestiunile legate de integritatea sa. El susține că experiența sa anterioară și confruntările cu sistemul judiciar îl fac să fie cel mai capabil să gestioneze problemele din Sectorul 5 al Capitalei. Însă, afirmațiile sale ridică întrebări semnificative despre percepția sa asupra justiției și a statului de drept.

Vanghelie pare să fie hotărât să-și continue cariera politică, afirmând că este în discuții cu diverse părți pentru alegerile locale și că se consideră favorit. Declarațiile sale sugerează o încredere neclintită în propria sa abilitate de a se reinventa și de a câștiga susținerea publicului.

Este oficial, și-a depus candidatura

În ciuda insistențelor sale, opiniile publice vor fi, cu siguranță, împărțite în ceea ce-l privește pe Vanghelie. Unii ar putea vedea tentativa sa de revenire ca o șansă pentru reabilitare și oportunitatea de a aduce schimbări pozitive în comunitatea sa, în timp ce alții ar putea să rămână sceptici, având în vedere trecutul său controversat.

„Am să gestionez cel mai bine pentru că am văzut exact când se dorește să se facă vreo șmecherie sau o mizerie cu un dosar penal, am văzut chichițele sau interpretările. Fac o paralelă mică, un alt dosar, după 15 ani, mai mulți oameni am fost acuzați de diferite chestii. A venit clasificarea în care se spune în felul următor: nu a existat, nu este întâlnit, nu a luat mită, nu a făcut aia, nu a făcut aia, doar cu o jumate de pagină și, cel mai important, cei doi denunțători erau falși.

Am mai avut vreo 15 procese. Se încearcă de mult arestarea și condamnarea mea. Sunt mai vorbăreț sau poate sunt mai gălăgios, sau poate de la Dumnezeu sunt împuternicit să am putere și nu-mi este frică de nimeni decât de Dumnezeu.

Bătăliile mele sunt cu domnul Coldea, cu domnul Dumbravă, cu domnul Hellvig, care au fost și au condus anumite sisteme și au crezut că devin puternici dacă termină din clasa politică oamenii care au ceva de spus”, a explicat Marian Vanghelie, potrivit digi24.ro 

Astfel, revenirea lui Marian Vanghelie în politică ridică întrebări importante cu privire la integritatea și credibilitatea liderilor politici. Cu toate că fiecare individ merită o a doua șansă, este esențial ca publicul să fie vigilent și să își exercite dreptul de a cere transparență și responsabilitate din partea celor care își doresc să conducă comunitățile lor.

 

 

Sursa foto:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: