Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Cojocaru, bătută de soț la o zi după nuntă! Celebra astroloagă a trecut prin clipe cumplite

Mariana Cojocaru, bătută de soț la o zi după nuntă! Celebra astroloagă a trecut prin clipe cumplite

Mariana Cojocaru, bătută de soț la o zi după nuntă! Celebra astroloagă a trecut prin clipe cumplite

Mariana Cojocaru a avut parte de un mariaj de coșmar! Celebra astroloagă a povestit momentele teribile prin care a trecut la doar o zi după nuntă.

Mariana Cojocaru, bătută de soț la o zi după nuntă

Mariana Cojocar este astăzi o femeie fericită, împăcată și liniștită, însă, în urmă cu mai mulți ani, celebra astroloagă a dus o viață grea, fiind bătută de soț și trăind clipe clipe grele în toți anii petrecuți alături de acesta.

Aceasta a vorbit despre viața ei în cadrul unei emisiuni TV, despre faptul că s-a născut în Buhuși dintr-o mamă catolică și un tată ortodox. Vedeta își amintește cu drag de Sărbărorile petrecută în familie, mai ales de Paște, când sărbătorea de două ori. De asemenea, aceasta a vorbit și despre căsnicia ei, care s-a transformat rapid din povestea de basm într-un coșmar.

Mult timp a avut o viață liniștită și frumoasă, însă coșmarul Marianei Cojocaru începea chiar la o zi după nunta cu soțul său. Aceasta a povestit că s-a căsătorit sub presiune cu bărbatul care avea să-i transforme viața într-un coșmar.

Deși a fost victima violenței fizice, celebra astroloagă a îndurat totul de dragul fetiței pe care o aveau împreună, dar și pentru că nu voia să-și supere părinții din cauza problemelor pe care le avea în căsnicie.

”Cu soțul meu m-am căăstorit sub presiune. El era la școala de piloți de aviație de la Boboc. Eu eram în clasa a 12-a. Ne-am căsătorit peste noapte, fără să ne iubim foarte tare. Pe fetiță am născut-o la 21 de ani. Problemele au fost de-a doua zi după nuntă, dar am vrut să-mi văd fata mare. Eu preferam să nu comunic ca să nu mă cert cu el. A fost violent de-a doua zi după nuntă. A rupt cămașa de mire, pentru că a zis că l-am îmbrăcat ca pe un papițoi la nuntă. Pe urmă mi-a fost rușine să le spun părinților de problemele din casă. Relația era una de formă. La un moment dat am fost fiecare cu domitorul lui”, a spus Mariana Cojocaru.

Căsnicia cu fostul soț i-a lăsat urme adânci, însă, acum Mariana Cojocaru se poate declara o femeie liberă și fericită, iar de patru ani și-a găsit liniștea într-o casă nouă, pe care a amenajat-o exact așa cum a visat.

Cine a fost prima iubire a Marianei Cojocaru

Prima iubire a Marianei Cojocaru a fost un coleg de liceu, pe care deși l-a iubit mult l-a lăsat să plece din cauza unei greșeli pe care acesta a făcut-o. Cu toate astea, chiar dacă anii au trecut, vedeta spune că fostul coleg încă se mai gândește la ea și în ziua de azi.

”Prima iubire a fost la 14-15 ani, era un coleg de liceu. A fost o iubire cu năbădăi. Am suferit, noi făceam tot felul de șicane. Apoi el a greșit, eu m-am supărat foarte tare și ne-am despărțit. Și la ora asta pot să spun că se gândește la mine”, a spus Mariana Cojocaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: