Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină în relația amoroasă a Marcelei Fota cu tinerelul de 23 de ani: „Vă strică imaginea”

Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină în relația amoroasă a Marcelei Fota cu tinerelul de 23 de ani: „Vă strică imaginea”

GALERIE FOTO (3)

Relația amoroasă dintre Marcela Fota și noul ei iubit, un tinerel de 23 de ani, îi supără pe fanii artistei. Aceștia o roagă pe sora cântăreței, Mariana Ionescu Căpitănescu să intervină în povestea de dragoste a Marcelei.

Mariana Ionescu Căpitănescu, sfătuită să intervină în relația amoroasă a Marcelei Fota

Marcela Fota a primit un val de critici după ce s-a aflat că se iubește cu un tinerel de 23 de ani, după moartea soțului ei. Artista a atras multe antipatii din cauza poveștii sale de iubire, iar mulți fani o judecă pentru acest lucru. Mai mult decât atât, sunt foarte mulți internauți care o roagă pe sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu să intervină în relația Marcelei, pentru că le-ar strica imaginea. Tot cel care i-a scris mesajul Marianei Ionescu a ținut să-i transmită că fiul Marcelei Fota o va judeca mai târziu pentru acțiunile ei de acum.

Mai dă-i niște lecții de viață, Mariana, surorii tale Marcela. Vă strică imaginea cu relația pe care o are și copilul o să o judece. Oamenii pot crede orice despre moartea prematură a soțului ei. Ar trebui să aibă niște remușcări. Au stat 15 ani împreună. Acel puști de 22 de ani nu poate juca rol de tată pentru fiul ei și nici rol de soț. Este doar un aventurier și un om tentat de averea ei.”, se arată în comentariul de la postarea Marianei Ionescu Căpitănescu, făcută în mediul online.

Ce spunea Marcela Fota despre noua relație

S-a aflat acum ceva vreme că Marcela Fota se iubește cu un tânăr de 23 de ani, din Craiova, fapt care i-a pus pe mulți pe gânduri. Cântăreața de muzică populară spunea că este normal ca lumea să vorbească, însă pe ea nu o afectează acest lucru.

Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic. Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, spunea Marcela Fota, despre relația ei, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: