Redactia.ro
Home » Monden » Marile dureri ale Mariei Ciobanu. Dramele care au marcat-o pe „ciocârlia” muzicii populare românești: „La toate mănăstirile mă rugam!”

Marile dureri ale Mariei Ciobanu. Dramele care au marcat-o pe „ciocârlia” muzicii populare românești: „La toate mănăstirile mă rugam!”

Marile dureri ale Mariei Ciobanu. Dramele care au marcat-o pe „ciocârlia” muzicii populare românești: "La toate mănăstirile mă rugam!"

Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Este iubită de o mulțime de oameni și are fani pretutindeni, dar prea puțini știu ce drame a avut de-a lungul vieții. A primit multe lovituri grele, care au marcat-o și i-au lăsat un gust amar „ciocârliei” muzicii populare românești.

Maria Ciobanu a suferit din cauza lui Ion Dolănescu

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale vremurilor trecute. Cei doi au făcut nunta pe vremea când erau căsătoriți cu altcineva și, chiar dacă au crezut în iubirea lor, și-au dat seama că nu se potrivesc. Nici venirea pe lume a copilului nu a schimbat relația lor și au ajuns să se dușmănească o viață întreagă.

După despărțire, Ionuț a rămas în grija tatălui, care i-a spus că mama sa l-a părăsit. A trăit cu această impresie timp de 25 de ani, până când a avut ocazia să asculte și variana Mariei Ciobanu și a fost suficient de matur să o înțeleagă. A reluat apoi legăturile cu cea care i-a dat viață și a înțeles cum au stat, de fapt, lucrurile.

Cel mai tare, pe Ciocârlia României a durut-o faptul că nu a putut să își vadă copilul cum crește. Îl vizita pe Ionuț doar la școală, pe furiș, soacra sa îl mai aducea la ea tot fără ca marele artist Ion Dolănescu să știe, dar nu a fost suficient. Se ruga zi de zi să îi recâștige încrederea copilului său și să o țină Dumnezeu pe pământ cât mai mult, să se poată bucura de el.

“25 de ani am suferit după Ionuț. Nu m-a lăsat Dolănescu să-l văd. Mă duceam la școală, vorbeam cu diriginta să-l văd pe ascuns și soacra mea mi-l mai aducea din când în când. Mă gândeam că Dumnezeu va face dreptate până la urmă. La toate mănăstirile mă rugăm: “Sa nu-mi iei, Doamne, zilele până când băiatul meu nu află adevărul și nu-mi spune sarut-mâna”,  afirma Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu a suferit încă din copilărie

Maria Ciobanu nu a avut nici o copilărie fericită, pentru că a fost obișnuită încă de pe atunci cu suferința. Puțini știu că ea a avut un frate geamăn, care s-a stins din viață când avea doar cinci ani. Micuțul era bolnav și a refuzat să se trateze, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

10 ani mai târziu și-a pierdut și tatăl, în mod subit. Nu se aștepta că îl va pierde pe cel care a iubit-o cel mai mult și care spera că îi va fi alături și când va ajunge la radio sau va urca pe cele mai înalte scene ale lumii.

„Tatăl meu nu a apucat să mă asculte la radio. Eu am rămas fără tată la 15 ani, a murit de tânăr. La a doua stabilizare a făcut o pareză și în două luni s-a dus. Cred că el tot timpul m-a vegheat pentru că m-a iubit.”, a mai mărturisit artista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: