Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan, declarații șocante după înmormântarea lui Victor Socaciu. Care este nemulțumirea fostei soții

Marina Almășan, declarații șocante după înmormântarea lui Victor Socaciu. Care este nemulțumirea fostei soții

GALERIE FOTO (9) Irina Tănase a fost chemată la DNA! Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu legea

Marina Almășan, declarații șocante după înmormântarea lui Victor Socaciu. Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie. Victor Socaciu a fost înmormântat la cimitirul din Cornu de Jos, dar Marina Almășan este nemulțumită de acest lucru. Dezvăluirile șocante făcute de fosta soție a cântărețului.

Marina Almășan, declarații șocante după înmormântarea lui Victor Socaciu. Care este nemulțumirea fostei soții

Marina Almășan, declarații șocante după înmormântarea lui Victor Socaciu. Îndrăgit artist de muzică folk s-a stins din viață în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Victor Socaciu se confrunta cu probleme grave de sănătate, iar ultima lună din viață și-a petrecut-o în spital. Din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Joi, 30 dcembrie, Victor Socaciu a fost înmormântat la cimitirul Cornu de Jos. Artistul și-a dorit să fie înmormântat în Cornu, în locul unde a trăit în ultimii 10 ani.

Vineri, la numai o zi de la înmormântarea artistului, Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu a făcut dezvăluiti uluitoare. Prezentatoarea TV a declarat că cei trei copii ai cântărețului și-ar fi dorit ca tatăl lor să își doarmă somnul de veci la Cimitirul Bellu, din Capitală. Mai mult, Marina Almășan susține că fostul soț merita să se odihnească lângă ceilalți artiști mari din România.

Marina Almășan a mărturisit că fiul său, Victoraș, a fost foarte dezamăgit de decizia de a-l înmormântat în Corbu. „Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă. Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu. (…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu”, a declarat Marina Almășan pentru Antena Stars.

Marina si Victor

Marina Almășan, dezamăgită că Victor Socaciu a fost înmormântat la Corbu

Marina Almășan susține că fostul soț ar fi trebuit să fie îngropat la Cimitirul Bellu și că acesta ar fi meritat să fie înconjurat de marii artiști ai României în timpul somnului de veci. „Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări, pentru ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit. Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni”, a mai transmis fosta soție a regretatului artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: