Redactia.ro
Home » Monden » Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat cu fiul artistului

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat cu fiul artistului

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Victor Socaciu avea probleme de sănătate, iar în ultima lună a stat în spital. Astăzi a avut loc înmormântarea artistului, dar se pare că fiul său, Victoraș, a primit interzis.

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat cu fiul artistului

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Regretatul artist a fost condus astăzi pe ultimul drum. Apropiații și fanii cântărețului și-au luat rămas bun de la cel care a fost Victor Socaciu. Cântărețul își doarme acum somnul de veci la cimitirul din Cornu, acolo unde Socaciu a dorit să fie înmormântat. În ultima vreme, Victor și fiul său nu prea se înțelegeau, iar cei doi s-au îndepărtat.

Marina Almășan, mama lui Victoraș a declarat că motivul ar fi fost soția actuală a artistului,Brândușa Simion. Conform Playtech.ro, la înmormântare ar fi existat un conflict, deoarece fiul cel mic al lui Victor Socaciu nu ar fi fost lăsat să stea toată noaptea la priveghi. Contactată de jurnaliști, Marina Almășan nu a vrut să comenteze acest subiect. „Nu vreau sa comentez nimic. Aștept ca Victor sa se întoarcă de la înmormântare”, a declarat Marina Almășan pentru sursa citată.

Victor Socaciu, înmormântat în Cornu

Artistul și-a dorit să fie înmormântat în cimitirul din Cornu,iar familia, colegii de scenă și fanii l-au condus astăzi pe ultimul drum. Printre artiști s-a numărat și Ducu Bertzi, cu care Victor Socaciu avea o relație de prietenie de ani de zile. Lângă mormânt a fost arborat un banner din partea suporterilor Rapid București, echipă pentru care artistul de folk a compus un imn.

Victor, unicul fiu al artistului a fost devastat de durere. Acesta a mărturisit că s-ar fi așteptat ca alături să fie mai multă lume. „Ar fi fost frumos să fie mai multă lume. Dar cei care au fost, au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ceea ce contează, până la urmă”, a declarat ieri Victoraș, fiul regretatului artist.

Victor Socaciu era căsătorit cu Brândușa Simion. Acesta avea trei copii din trei relații diferite. Cu prima soție, artistul avea o fiică, Doina, o fiică mijlocie, Alessia Ana Maria, iar cu Marina Almășan avea un fiu, Victoraș. „Eu mărturisesc că nu am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult.

Eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el’, a spus Marina Almășan despre despărțirea de Victor Socaciu.

După ce s-au despărțit, artistul a declarat că prezentatoarea TV l-ar fi înșelat. La scurt timp după divorț, Marina Almășan s-a afișat cu iubitul ei, milionarul Georgică Cornu.

„Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară.‘ , spunea Marina, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: