Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare la șase luni de la moartea lui Victor Socaciu: „Presimțeam că finalul lui se apropie”

Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare la șase luni de la moartea lui Victor Socaciu: „Presimțeam că finalul lui se apropie”

GALERIE FOTO (3) Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare la șase luni de la moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare la șase luni de la moartea lui Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021, având mari probleme de sănătate. Fosta soție, Marina Almășan face dezvăluiri surprinzătoare la șase luni de la moartea lui Victor Socaciu.

Marina Almășan, dezvăluiri cutremurătoare la șase luni de la moartea lui Victor Socaciu: „Presimțeam că finalul lui se apropie”

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți vreme de 19 ani și au împreună un băiat. Prezentatoarea tv a divorțat de regretatul artist în 2013, iar de atunci nu a mai păstrat legătura cu el. La șase luni de moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a făcut declarații surprinzătoare despre fostul soț. Prezentatoarea tv a lansat cartea

„Ceasul Iubirii”, în memoria regretatului artist. Marina a povestit că vestea morții artistului nu a surprins-o, ci mai degrabă a bulversat-o. Vedeta a declarat că ea și fiul ei, Victoraș, au presimțit că ceva rău se va întâmpla cu Victor Socaciu, din cauza problemelor de sănătate cu care artistul se confrunta. Marina Almășan a mărturisit că se temea pentru starea de sănătate a fostului soț, iar ultimele vești răspândite de colegii de breaslă ai acestuia, au determinat-o pe Marina să se gândească la ce e mai rău. „Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul “Om Bun” urmează să se țină la Breaza, când în jur oamenii mureau pe capete de COVID, am simțit că acest lucru nu se va termina bine. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa. Apoi am aflat că a făcut COVID și atunci le-am spus părinților mei: “Cred că Victor a încurcat-o…Dacă apucă să treacă peste boală, oricum sănătatea sa se va prăbuși definitiv… Prin urmare, deși vestea morții lui m-a bulversat, nu pot spune că m-a surprins. Mai ales că discutasem cu colegi de-ai lui de scenă, care îmi vorbeau despre cât de suferind este, în ultima vreme și, chiar și așa, cum e hăituit pe drumuri, prin turnee, hingherit de la un capăt la altul al țării…Presimțeam, în sufletul meu, că finalul lui se apropie.”,a declarat Marina Almășan pentru ciao.ro.

Victoraș a presimțit moartea tatălui său

Unicul fiu al regretatului artist, Victoraș, a presimțit că tatăl său nu se simte bine. Prezentatoarea Tv a povestit că fiul ei i-a spus că Victor Socaciu nu se afla într-o stare bună atunci când l-a vizitat la Corbu. Tânărul și-ar fi dat seama că artistul nu se simte bine.

„Nu am vorbit cu fiul meu despre asta, dar el mi-a povestit cum, la un moment dat, s-a abătut dintr-unul din drumurile sale, pe la casa din Cornu și, când l-a văzut pe tatăl său într-un hal fără de hal, a gândit și el, pentru prima oară: Tata nu o va mai duce mult…”, a adăugat Marina Almășan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: