Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh a fost ”băgat în ședință” de părinții lui! Cu ce probleme se confruntă

Mario Fresh a fost ”băgat în ședință” de părinții lui! Cu ce probleme se confruntă

GALERIE FOTO (4) Mario Fresh a fost ”băgat în ședință” de părinții lui! Cu ce probleme se confruntă

Mario Fresh a fost ”băgat în ședință” de părinții lui după zvonurile cum că el și Alexia Eram s-ar fi despărțit. Vizibil afectat, tânărul este îndrumat de părinții lui la o cafenea din Capitală. 

Mario Fresh a fost ”băgat în ședință” de părinții lui! Cu ce probleme se confruntă

În ultima vreme s-a tot zvonit că Mario Fresh și Alexia Eram sunt pe punctul de a rupe relația dintre ei. Artistul pare să fie afectat de ce se întâmplă acum în viața sa amoroasă, iar părinții l-au băgat de urgență într-o ”ședință” unde au discutat serios despre problemele sale.

Părinții lui Mario Fresh au fost și îi sunt alături orice s-ar întâmpla, susținându-l încă de la începutul carierei sale. Astfel că, și de data aceasta cei doi au fost alături de fiul lor și au încercat să îi ofere cele mai bune sfaturi pentru problemele sale.

Recent, paparazzi l-au surprins pe tânărul artist la o terasă din Capitală alături de părinții lui. Aceștia au purtat o discuție de câteva ore în care Mario părea destul de afectat, acestea punându-l pe gânduri. În imagini se poate observa că Mario avea o privire pierdută, tristă şi părea că nimic nu îl mai putea face să zâmbească, scrie cancan.ro.

Cea care a preluat frâul discuției a fost mama artistului, care a încercat să afle ce se întâmplă cu fiul său. După privirea acesteia, ne putem da seama că problemele din viaţa cântăreţului ar fi destul de serioase. Mai ales că, la un moment dat, Mario a părut pe punctul de a izbucni în plâns. De asemenea, şi tatăl artistului a intervenit în conversaţie şi i-a dat, după toate aparențele, artistului câteva sfaturi ca de la bărbat la bărbat.

La finalul discuției, după ce lucrurile s-au mai detensionat, Mario Fresh a luat telefonul în mână şi a petrecut câteva minute cel mai probabil pe reţelele de socializare. Cântăreţul ar fi simţit nevoia să se deconecteze, pentru că momentele dificile prin care a trecut în ultima vreme şi-au spus cuvântul.

Mario Fresh a fost ”băgat în ședință” de părinții lui! Cu ce probleme se confruntă

Ce se întâmplă, de fapt, între Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi s-au înțeles foarte bine și părea că nu există nicio problemă între ei. Însă adevărul ar fi altul, având în vedere zvonurile apărute în ultima vreme legate despre despărțirea lor.

De curând, fiica Andreei Esca a recunoscut că relaţia cu Mario Fresh a fost pe punctul de a se destrăma. La acel moment, tânăra nu a dat prea multe detalii despre problemele pe care le-au avut, însă totul părea că a revenit la normal în cuplul lor.

Nici Mario Fresh nu a stat departe de acest subiect, explicând în urmă cu ceva timp, într-un interviu că există un lucru care îl enervează cel mai mult la iubita sa. Se pare că artistul nu suportă oamenii care mănâncă zgomotos, iar acest aspect îl deranjează și la Alexia. Artistul a povestit un episod din relația de cuplu în care a fost exasperat de felul în care iubita lui mânca un măr.

”Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el… O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat o dată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica. Și m-am uitat la ea și i-am zis: «Iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot! Mănâncă și tu mai încet». Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a spus Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: