Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh este în doliu! O persoană foarte dragă a murit: ”M-ai distrus!”

Mario Fresh este în doliu! O persoană foarte dragă a murit: ”M-ai distrus!”

Mario Fresh este în doliu! O persoană foarte dragă a murit: ”M-ai distrus!”

Mario Fresh este în doliu! Cântărețul este sfâșiat de durere după ce o persoană foarte apropiată a murit. Artistul le-a dat vestea fanilor pe rețelele de socializare. 

Mario Fresh este în doliu

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați cântăreți la momentul actual în țară, iar acest lucru l-a purtat deja pe cele mai înalte culmi de la o vârstă fragedă. Pe lângă faptul că are niște părinți minunați și o soră superbă, pe nume Raluca, artistul se iubește cu fiica Andreei Esca de mai bine de patru ani și are tot ceea ce își poate dori un tânăr la vârsta lui.

Chiar și așa, cu tot ceea ce i-a oferit viața, Mario Fresh nu scapă de probleme și drame care să-i dea lumea peste cap. Recent, artistul a făcut o mărturisire șocantă pe rețelele de socializare, și anume că este în doliu, un foarte bun prieten de-a lui murind.

Este vorba despre unul dintre prietenii săi, potrivit spuselor lui Mario Fresh. Pentru a-și exprima regretul, cântărețul a postat o imagine cu amicul său pe Instagram, în dreptul căreia a scris și un mesaj sfâșietor prin care spunea că anunțul cumplit l-a distrus!

”Rămas bun, tovarăș drag! Plâng pentru tine și mă rog să-ți fie bine acolo unde ai ajuns! Condoleanțe familiei! Ofofofof, m-ai distrus!”, a scris Mario Fresh la InstaStory.

Cunoscutul cântăreț nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre prietenul său, care a plecat la Ceruri mult prea devreme și nici nu a precizat care a fost cauza care a dus la moartea lui.

Mario Fresh este profund îndurerat după moartea bunului său prieten, vestea teribilă lăsând un gol imens în sufletul său, care în momentul de față încă este în stare de șoc.

Când vor Alexia Eram și Mario Fresh să devină părinți

Unul din cele mai longevive și simpatice cupluri de tineri din showbiz-ul românesc a surprins cu recentele mărturii. Alexia Eram și Mario Fresh au dezvăluit când și-ar plăcea să devină părinți. Cei doi au discutat deschis despre cum i-a ajutat această perioadă în care solistul a stat mai mult pe acasă, iar ea a decis să-și cumpere un apartament în care să locuiască singură.

Tânăra a mărturisit că încă mai are foarte multe lucruri de aranjat la locuința sa și că își dă silința să fie atentă la fiecare detaliu pentru ca totul să fie după cum a visat. Aceștia au mărturisit că sunt încă prea tineri pentru a face pasul cel mare, dar cu toate astea au adus în discuție subiectul familiei pe care și-o doresc în viitor.

”Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan. La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum…nu face diferența un inel”, a delcarat Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: