Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh este total schimbat! Cum arată artistul după intervenția chirurgicală suferită

Mario Fresh este total schimbat! Cum arată artistul după intervenția chirurgicală suferită

GALERIE FOTO (3) Cum arată Mario Fresh după intervenția chirurgicală suferită

Mario Fresh a suferit o intervenție chirurgicală foarte dureroasă, astfel că fața lui arată complet diferi acum, la doar câteva zile după operație. 

Cum arată Mario Fresh după intervenția chirurgicală suferită

În urmă cu câteva zile, artisul Mario Fresh a suferit o intervenție chirurgicală de amploare în care și-a scos măselele de minte. Acesta a reușit să scape de un stres mare, însă durerile și recuperarea i-au dat bătai de cap. La scurt timp după ce a ieșit din operație, Mario Fresh a explicat pe Instagram cum se simte și le-a povestit fanilor că deja anestezia de după extracție începe să dispară, iar acum apare durerea pe care va trebui să o suporte în această seară.

”Cam așa îmi simt eu capul după intervenția chirurgicală de astăzi. A trecut anestezia, a început să mă doară puternic, cred că nu voi dormi deloc din cauza durerii”, a spus Mario Fresh pe pagina lui de Instagram.

După ce a reușit să-și scoată două măsele de minte și a trecut prin chinuri insuportabile pe scaunul stomatologului, artistul a postat și primele fotografii pentru a le arăta fanilor lui cum arată acesta după operație. Din câte se vede, intervenția și-a pus destul de pregnant amprenta asupra feței sale, scrie spynews.ro.

Însă, chiar dacă efectele se văd destul de mult, Mario Fresh a reușit să-și păstreze calmul și chiar să facă glume pe seama aspectului său. Acesta a încercat să-și liniștească fanii, spunându-le că este bine și că va reveni la normal în scurt timp.

”Vreți să vă arăt și cealaltă parte a feței, să vedeți cum arată Mario foarte gras? Uite-l! Mi-am dat seama că am noroc de masca aia, n-am mai dat-o jos de două zile, merg peste tot cu ea. Astăzi sunt mai bine, măcar pot să vorbesc”, a spus Mario Fresh în această dimineață pe contul lui de Instagram.

Cum arată Mario Fresh după intervenția chirurgicală suferită

Părinții lui Mario Fresh au încercat să își binedispună fiul

Mario Fresh este un artist apreciat și iubit de internauți. Acesta este carismatic și știe să se facă plăcut de toată lumea. Dar nu doar de fani este el iubit, ci și de familia acestuia, care i-a fost alături mereu și indiferent de situație.

Acum, că a trecut printr-o astfel de intervenție chirurgicală, părinții lui au vrut să-i ridice moralul și au folosit un filtru special care le făcea fețele să pară mult mai mari și rotunde. Filmulețe au fost însoțite de un mesaj amuzat.

”Nu mai fi supărat, dragul meu, așa suntem noi din familie, mai grăsuți. Semeni cu mami și cu tati, grăsuț și frumușel”, a declarat mama lui Mario Fresh.

Părinții lui Mario Fresh au încercat să își binedispună fiul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: